cinema catal� . caT
Pellcules catalanes o de director catal

LA PASIN TURCA

Cinema Catal . NET
Director: Vicente Aranda
Producci: Lolafilms, S.A. i Cartel, S.A.
Any: 1994
Durada: 118'
Gui: Vicente Aranda, segons la novella
Fotografia: Jos Luis Alcaine
Msica: Jos Nieto
Direcci artstica: Josep Rosell i Nereida Bonmat
Muntatge: Teresa Font
Intrprets: Ana Beln (Desideria), Georges Corraface (Yamam), Ramn Madaula (Ramiro), Helio Pedregal (Arturo), Blanca Apilanez (Felisa), Francis Lorenzo (Marcelo), Loles Len (Paulina), Rasim Oztekin (Germ d'en Yamam), Guzin Ozipek (Mare d'en Yamam), Laura Ma (Blanche), Patrick Guillermin (Denis), Juan Gea (Ivn), Pepe Cerro (Pare Alonso), Claude Brosset (Home gras), Seluck Uluerguven (Senyor Dupont), Susana Buen (Infermera), Mercedes Talegn (Guia), Miguel Palenzuela (Peditra), Emmune Cemali (Ballarina del ventre).

Sinopsi: Desi posseeix tot el que la majoria de les joves somien tenir: un marit atent, una casa preciosa i bons amics. Unes vacances amb el seu marit a Turquia canvien la seva vida per sempre, llanant-la a una obsessiva relaci amorosa i una salvatge aventura sexual amb un guia turc que contrasta dramticament amb la seva vida a casa. Encoratjada per una passi interna, abandona tot el que posseeix, lliurant-se per complet al seu amant, qui la utilitza per a aconseguir els seus objectius en el srdid mn en el qual ell es mou.

Consideracions: Va rebre els segents premis: Millor actriu (Ana Beln) als Fotogramas 1994; Millor msica per part de l'ACACE 1994; Millor actriu (Ana Beln) ADIRCAE 1995.Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small