cinema catal� . caT
Pellcules catalanes o de director catal

REMAKE

Cinema Catal . NET
Director: Roger Gual
Producci: Ovdeo TV, S.A.
Any: 2005
Gui: Roger Gual i Xavier Calvo
Fotografia: Cobi Migliora
Msica: Scott Herren
Direcci artstica: Stephane Carpinelli
Muntatge: Alberto de Toro
Intrprets: Juan Diego (Damin), Slvia Munt (Patricia), Eusebio Poncela (lex), Mercedes Morn (Carol), Mario Paolucci (Max), Gustavo Salmern (Ernesto), Alex Brendemhl (Fidel), Marta Etura (Laura), Juan Navarro (Vctor) i la collaboraci especial de Francesc Orella, Chete Lera, Manuel Morn, Antonio Dechent, Juan Loriente, Ivan Morales, Pep Molina, Miguel ngel Gonzlez i Victoria Lepori.

Sinopsi: Una masia allada a la muntanya. Una casa que va ser refugi de gent que volia fer les coses diferents, d'un altra manera. Volien fugir dels estndards de la societat i muntar un sistema parallel que els permets viure d'una forma ms lliure. Aix va succeir en els 70, no ara. En l'poca que tot jove volia viure la vida d'una altra manera, Max i els seus amics es van arreglar una casa a la muntanya i es van allar del mn. Per potser per desdia, o per massa ingenutat, la cosa no va sortir b i tots els membres de la comuna sen van anar anant de la casa a poc a poc. L'nic que va decidir quedar-se i seguir vivint de la mateixa manera va ser Max. L'experincia de trobar-se vivint junts trenta anys desprs durant un cap de setmana, per aquesta vegada ja divorciats i amb els seus fills de trenta i escaic, portar bons records per alguns per, com s lgic, tamb per a recordar conflictes. En el cas dels grans, servir tamb per a recordar els vells temps i es passaran la nit veient pellcules de sper 8. Els ms joves, que van viure a la comuna quan eren nens, no podran evitar riures de tot el que van viure i proposen fer un remake de les pellcules trobades.

Consideracions: Un argument que ens transporta automticament cap a un film nord-americ emblemtic titulat The Big Chill (Retrobament), dirigit per Lawrence Kasdan i dexcellent record. Qui sap si estem davant del nostre particular Retrobament. Sigui com sigui, li desitgem tota la sort del mn al Roger Gual i si lesmentat film den Kasdan li ha de servir de referncia, benvingut sigui perqu es tracta duna gran lli cinematogrfica.
La frase amb que es promociona la pellcula s: La primera meitat de la vida ens lespatllen els pares. La segona meitat, els fills.Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small