cinema catal� . caT
Pellcules catalanes o de director catal

TAPAS

Cinema Catal . NET
Director: Jos Corbacho i Juan Cruz
Producci: Filmax
Any: 2005
Durada: 87'
Gui: Jos Corbacho i Juan Cruz
Fotografia: Guillermo Granillo
Msica: Pablo Sala
Direcci artstica: Mireia Carles
Vestuari: Toni Martn
Muntatge: David Gallart
Intrprets: ngel De Andrs (Lolo), Mara Galiana (Doa Conchi), Elvira Mnguez (Raquel), Rubn Onchandiano (Csar), Daro Paso (Opo), Rosario Pardo (Carmela), Empar Moreno (Rosala), Anna Barrachina (gueda), Alberto De Mendoza (Don Mariano), amb la collaboraci de Ferran Adri.

Sinopsi: Cinc histries es barregen en un barri de LHospitalet de Llobregat. Cinc mns units en el dia a dia, amb el bar, els comeros i el mercat com a punt neurlgic, i que ens mostren les seves inquietuds, pors, esperances i somnis. La por a la malaltia o la soledat de Mariano i Conchi, dos jubilats del barri, lesperana i tristesa de Raquel, dona de mitjana edat que viu el seu amor via internet, la incertesa del futur de Cesar i Opo dos joves que treballen en el supermercat del barri i que preparen les seves vacances o el descobriment per part de Lolo que hi ha quelcom ms que el seu bar a travs de la seva relaci amb Mao, el seu nou cuiner, ens condueixen a travs de la vida dun barri de treballadors.

Consideracions: Jos Corbacho i Juan Cruz dirigeixen el seu primer llargmetratge basant-se en una srie dhistries que coneixen prou b, histries duna ciutat que els va veure crixer, LHospitalet de Llobregat, i que ara han retratat amb aquesta pellcula.Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small