cinema catal� . caT
Pellcules catalanes o de director catal

L'ARBRE DE LES CIRERES

Cinema Catal . NET
Director: Marc Recha
Producci: Oberon Cinematogrfica, amb la participaci de Canal+ i Televisi de Catalunya, S.A.
Any: 1998
Durada: 93'
Gui: Marc Recha. Amb la col.laboraci d'Ignasi Mora
Fotografia: Miquel Llorens
Msica: Toti Soler
Direcci artstica: Eullia Colet
Vestuari: Marta Engo
Muntatge: Ernest Blasi
Intrprets: Pere Ponce (Andr), Diana Palazn (Dolors), Jordi Dauder (Dr. Mart), Isabel Rocatti (Roser), Rosana Pastor (Teresa), Bernat Llobell (Miquel), Pep Corts (Manolo), Blai Pascual (Angel), Miguel Angel Romo (Tonet), Ral Julve (Vicent), Enric Benavent (Flequer), Vicenta Alemany (Abuela), Pilar Almeria (Mestra), Samir El Quchiry (Rachid).

Sinopsi: Mentre un nen semiabandonat construeix el mn a la seva manera i un lladre viu tot dissimulant la seva condici, el metge duna petita vall decideix jubilar-se anticipadament per raons que noms ell sap i s substitut per un altre metge que hi arriba fugint duna vida frustrada. Al mateix temps, laposta forta duna dona per lestima dun home sesmicola tot duna i laprenentatge amors s una assignatura costosa per a una jove. Com en tot fragment de vida humana, hi ha tamb lestol daquells que viuen noms a laguait.

Consideracions: Va rebre el premi FIPRESCI (Federaci Internacional de Premsa Cinematogrfica) al Festival Internacional de Cinema de Locarno, de l'edici corresponent a l'any 1998. Tamb va rebre el Premi de la CrticaInici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small