cinema catal� . caT
Pellcules catalanes o de director catal

ELEGY

Cinema Catal . NET
Director: Isabel Coixet
Producci: Lakeshore Entertainment
Any: 2008
Durada: 108'
Gui: Nicholas Meyer, segons la novella de Philip Roth
Fotografia: Jean-Claude Larrieu
Direcci artstica: Helen Jarvis
Vestuari: Katia Stano
Muntatge: Amy E. Duddleston
Intrprets: Ben Kingsley (David Kepesh), Penlope Cruz (Consuela Castillo), Patricia Clarkson (Carolyn), Deborah Harry (Amy O'Hearn), Dennis Hopper (George O'Hearn), Peter Starsgaard (Kenneth Kepesh), Kris Pope (Germ de Consuela), Chelah Horsdal (Susan Reese), Sonja Bennett (Beth).

Sinopsi: David Kepesh, un carismtic professor universaitaru, est orgulls de seduir a alumnes desitjoses de provar experincies noves, no obstant aix, mai deixa que cap dona se li acosti massa. Per quan la bella Consulea Castillo entra a la seva classe, el seu verns de protecci es dissol. Aquesta bellesa de cabells negres com l'atzabeja el captiva alhora que desconcerta. Malgrat que Kepesh afirma que el seu cos s una obra d'art perfecta, Consuela s ms que un objecte de desig. s una persona amb un gran sentit de la seva identitat i una intensitat emocional que fa que es trontollin les idees preconcebudes del professor. Consuela es converteix en una obsessi per a Kepesh per al final la seva gelosia i les seves fantasies de traci acabaran per apartar-la d'ell. Destrossat, Kepesh afronta els estralls del temps, submergint-se de ple en el treball i patint la prdua de vells amics. Llavors, dos anys desprs, Consulea torna a aparixer a la seva vida amb una petici urgent i desesperada que ho canviar tot.

Consideracions: Adaptaci de la novella de Philip Roth, L'animal moribund (The Dying Animal). Secci Oficial al Festival de Berln 2008.Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small