cinema catal� . caT
Pellcules catalanes o de director catal

EL TRIUNFO

Cinema Catal . NET
Director: Mireia Ros
Producci: Public Special Events, Cannigo Films i Castelao Productions
Any: 2005
Durada: 122'
Gui: Mireia Ros, segons la novella homnima de Francisco Casavella
Fotografia: Sergi Gallardo
Msica: Johnny Tarradellas
Direcci artstica: Lloren Miquel
Vestuari: Montse Amens
Muntatge: Dani Beltrn i Mireia Ros
Intrprets: Juan Diego (Gandhi), ngela Molina (Chata), Antonio Fernndez Montoya Farruco (Nen), Pep Cruz (Andrade), Marieta Orozco (Susi), Cheto (Palito), Miquel Sitjar (Mediano), Francisco Conde (Tostao), Javier Ambrossi (Topo), Joaqun Gmez (Fontn), Cesareo Estbanez (El Portugus), Jess Cabrero (El Guacho).

Sinopsi: Anys 80. En un barri on viuen ex-legionaris - com eb Gandhi, en Fontn i l'Andradeque - que lluiten per fer-se amb el control dels seus carrers, tamb hi conviuen altres persones amb altres objectius, com l'anomenat Nen i els seus collegues, Palito, Topo i Tostato, que s'illusionen per triomfar en el mn musical de la rumba. Per quan el Nen s'assaventa dels motius de la desaparici del seu pare, antic estrella de la rumba anomenat Guacho, es debat entre la seva ambici com a rumbero i el seu deure moral per venjar al seu pare.

Consideracions: Segons paraules de Mireia Ros, ens trobem davant d'una pellcula de gnere amb olor a mfia, a on la rumba no noms acta de fil conductor sin que a ms esdev l'nima.Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small