cinema catal� . caT
Pellcules catalanes o de director catal

M'ENTERRO EN ELS FONAMENTS

Director: Josep Maria Forn
Producci: PC Teide i Estela Films
Any: 1968
Durada: 85’
Gui: Josep Maria Forn, segons la novella M'enterro en els fonaments de Manuel De Pedrolo
Fotografia: Jaume Du
Msica: Frederic Martnez
Muntatge: Maricel Bautista
Intrprets: Francesc Viader, Marta May, Jordi Torras, Carme Fortuny, Teresa Cunill, Carmen Pradillo, Josep Castillo Escalona, Vctor Petit, Jaume Picas, Adri Gual.
Sinopsi: La Renata s una cambrera que mant una relaci sentimental amb l’Alex, un jove i innocent estudiant que, desprs d’assabentar-se que la seva xicota t un afer amors amb el Sr. Molina Costa, es capfica de tal forma que decideix acabar amb ell, assassinant-lo sense pietat. El noi porta a terme el pla i, una vegada efectuat l’acte criminal i desprs que la policia es faci amb el cos de la vctima, les conclusions es confonen i l’Alex no es descobert pel cos policial. Ara b, el seu pare – l’influent Doctor Farrs – t motius per pensar que el seu fill podria sser l’assass, el que provoca un fort enfrontament emocional paterno-filial.
Consideracions: No es va poder estrenar fins set anys desprs de la seva realitzaci, prohibida i multada pel regim franquista. La seva primera i nica projecci, fins a la seva tardana estrena, es produ l’any 1970 dins la Setmana de Cinema Espanyol de Molins de Rei, malgrat no obtenir el perms d’exhibici.Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small