cinema catal� . caT
Pellcules catalanes o de director catal

PAU I EL SEU GERM

Cinema Catal . NET
Director: Marc Recha
Producci: Oberon Cinematogrfica, en co-producci amb JBA Production (Frana)
Any: 2001
Durada: 110'
Gui: Marc Recha, amb la col.laboraci de Joaquim Jord
Fotografia: Hlne Louvart
Msica: Gernonacin, Xavier Turull, El Gitano, Tony Xucl, Fred Vilmar.
Muntatge: Ernest Blasi
Intrprets: David Selvas (Pau), Nathalie Boutefeu (Marta), Marieta Orozco (Sara), Llus Hostalot (Emili), Alicia Orozco (Merc), Juan Mrquez (Toni), David Recha (lex), Lourdes Pons (Remel), Mara Tort (Teresina), Seraf Tort (republic), Joan Guzmn (Pere), Mnica Muoz (noia pis), Louc Savour, Sonia Martnez i Marc Recha (veus telfon).

Sinopsi: lex treballava al port de Barcelona, per un dia va decidir deixar-ho tot i anar-sen a viure lluny de la ciutat, a un petit poble del Pirineu. El seu germ Pau i la seva mare Merc no sabien res dell. Ara shan assabentat que llex ha mort. Pau i Merc viatgen al poble on lex va viure els darrers mesos. All coneixen a Sara, la seva nvia que, sense saber que lex ha mort, segueix esperant que vagi a buscar-la per anar-sen a viure junts a la ciutat; al seu amic i patr, Emili, que fa anys tamb va decidir canviar de vida i deixar la seva famlia per viure sol a la muntanya; i a Toni, que treballa amb Emili i est secretament enamorat de Sara. Aquest mosaic de personatges es completa amb larribada de Marta, la filla dEmili, que desprs de molts anys sense veure el seu pare, ve de Frana per buscar-lo. Cadascun dells descobreix un nou lex a travs dels altres i la seva absncia els ajudar a replantejar-se els seus objectius i mancances. Tots busquen una altra manera de viure. Quan es separin, cap dells ser el mateix.

Consideracions: Va formar part de la Secci Oficial del Festival Internacional de Cinema de Cannes 2001 i al Festival de Cinema de Sant Sebasti 2001.Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small