cinema catal� . caT
Pellcules catalanes o de director catal

UN COS AL BOSC

Cinema Catal . NET
Director: Joaquim Jord
Producci: Els Quatre Gats Audiovisuals, S.L., Sociedad Gral. Dchos. Audiovisuales, S.A. i Films de l'Orient, S.L.
Any: 1996
Durada: 91'
Gui: Joaquim Jord
Fotografia: Carles Gusi
Msica: Sergi Jord i les canons: Amanita Faloide (Albert Gil i Sergi Jord) interpretada per Whisky'ns Cullons Ars Ertica (Pau Riba) interpretada per Pau Riba & O.M
Direcci artstica: Antonio Belart
Muntatge: Ivn Aledo
Intrprets: Rossy de Palma (Tinent Cifuentes), Nria Prims (Montse), Ricard Borrs (Jaume), Joan Masdeu (Rocky Rock), Lamin Cham (Mabwa), Pep Molina (Safont), Julieta Serrano (Marieta), Jaume Valls (Pep), Mingo Rfols (Llus), Antoni de Planell (Caador 1.), Carles Puig (Caador 2.), Pep Tossar (Caador 3.), Marin Valera (Encarregada), Ariadna Corbella (Prostituta cotxe), Francesc Rocamora (Home cotxe), Emma Gmez (Secretria), Francesc Sol (Guitarrista), Jos Luis Snchez (Baix), Jordi Queralt (Bateria), Daniel Medrn (Gurdia Civil), Domina Zara (Ama).

Sinopsi: Un grup de caadors descobreix enmig del bosc el cos mig despullat duna noia amb clars indicis dhaver estat assassinada. Es tracta duna jove de la zona als qui tots coneixen. Denuncien el descobriment a les autoritats i quan tornen al lloc es troben la cara del cadver totalment destrossada. A partir daleshores, la tinent Cifuentes de la Gurdia Civil sencarrega de la investigaci del cas. La tinent interroga a tot aquell que havia tingut algun tipus de relaci amb la vctima durant les darreres hores.

Consideracions: Aquesta pellcula supos el retorn a la direcci de Joaquim Jord, desprs duns anys dedicat exclusivament a la tasca de guionista per altres directors. Va rebre, entre altres, el Premi Ciutat de Barcelona i el premi Alcances a la millor pellcula de 1997.
El treball de Rossy de Palma com a tinent de la Gurdia Civil li va valer les millors crtiques de la seva carrera i un gran reconeixement.Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small