cinema catal� . caT
Pellcules catalanes o de director catal

INGRID

Cinema Catal . NET
Director: Eduard Corts
Producci: Benec Produccions S.L., en producci associada amb Televisi de Catalunya, amb la participaci de TVE, amb el suport de l'Institut de les Indstries Culturals, l'Institut Catal de Finances, el Ministerio de Cultura, l'ICAA i l'ICO
Any: 2009
Durada: 94'
Gui: Eduard Corts, amb la collaboraci de Marta Puig i Lyona
Fotografia: Bet Rourich
Msica: Micka Luna
Direcci artstica: Fernanda Chali
Vestuari: Aina Rigor i Julia Mayfair
Muntatge: Jorge Macaya
Intrprets: Elena Serrano (Ingrid), Eduard Farelo (lex), Victria Pags (Olga), Iris Salmeron (Bea), Santi Bottino (Diego), Marta Morera (Sonia), Jrguen Mller (lrich).

Sinopsi: Desprs d'una ruptura matrimonial, l'lex s'installa a un nou edifici. All coneix l'Ingrid, una artista de vint-i-tres anys bastant excntrica que, a partir d'ara, ser la seva vena. Concerts, performances, festes i exposicions sn habituals en aquesta casa on regna una fascinant atmosfera de llibertat creativa. En poc temps, entre l'Ingrid i l'lex s'establir una amistat peculiar i plena de complicitat, encara que poc a poc ell anir descobrint que, darrere de l'apassionant mn de l'Ingrid, s'amaguen misteris imprevisibles.

Consideracions: Eduard Corts presenta un viatge desconcertant al costat fosc i autodestructiu d'una jove artista. Elena Serrano i Eduard Farelo encapalen el repartiment, que tamb compta amb bloggers i creadors interpretant-se a si mateixos. Micka Luna, Krakovia, Russian Red, Manos de Topo o Love of Lesbian, entre d'altres, signen la seva banda sonora. Es va presentar dins la secci Oficial del 42 Festival Internacional de Cinema Fantstic de Catalunya - Sitges 09.

EnllaansInici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small