cinema catal� . caT
Notícies anteriors
EL PROPER DIVENDRES S'ESTRENA EN CATAL PLUJA DE MANDONGUILLES

Aquest divendres sestrena en catal Pluja de mandonguilles lltima pellcula danimaci de Columbia Pictures basada en el llibre infantil de Judi Barrett.

La pellcula es podr veure a les sales: Cinesa Heron City, Lauren Grcia (Barcelona); Multicinemes Catalunya (Berga); Cinema Albniz, Ocine Girona (Girona); JCA Cinemes Alpicat (Lleida); Multicinemes Bages (Manresa); Cinemes Olot (Olot); Cinema Imperial (Sabadell); Ocine Les Gavarres (Tarragona); Cinesa Parc Valls (Terrassa); Multicinemes Sucre (Vic); Cinema Bosc (Vilanova i la Geltr).

Flint Lockwood s un inventor amb poques habilitats socials. Els seus invents han provocat ms dun problema a la seva petita ciutat. Per compensar el seus vens, decideix inventar una mquina que faci feli la gent, una mquina que converteixi laigua en menjar. Quan fa la prova al mig de la plaa del poble, un accident fa que el giny senlairi fins els nvols i comencin a ploure entrepans, mandonguilles i tot tipus de menjar.

Aquesta estrena t el suport de la Secretaria de Poltica Lingstica per tal de promoure i facilitar la presncia del cinema doblat i subtitulat en llengua catalana.

Notcies - Cinema Catal . NET


lectures: 1866

Redacci

2 de desembre de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

quina mania a doblar noms pelis d'animaci; i el cinema adult per qu no es pot escoltar en catal?? pfff...
Olga02-12-2009

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small