cinema catal� . caT
Notícies anteriors
TERROR HISPNIC DE LA MA DE VELLAVISIN

Aquest dijous, 4 de desembre, la distribudora Vellavisin edita en format dvd diversos ttols de terror espanyol, entre els quals destaquen dues petites joies que cal reivindicar. Duna banda, Los ojos siniestros del Doctor Orloff, una de les millors pellcules de linimitable Jess Franco, que ens explica la histria de Melissa, una jove vctima duns constants malsons en els que es veu a s mateixa, de nena, perseguida per una estranya figura. Un terrorfic somni que es repeteix incansablement des que la protagonista tenia 10 anys, quan el seu pare va morir degollat i ella va quedar paraltica. Los ojos siniestros del Doctor Orloff s un film de terror del 1978, que posseeix un gran carisma.

Daltra banda, tamb us volem destacar ledici de La marca del hombre lobo, pellcula dirigida per Enrique Eguiluz i protagonitzada per Paul Naschy - el definitiu home llop espanyol -, amb la qual cosa s una excellent oportunitat per retre-li el merescut homenatge a qui fou un dels grans mites del terror i fantstic espanyol, desaparegut aquesta mateixa setmana. Aquest clssic del gnere es presenta ara en una esplndida versi restaurada digitalment, que permet gaudir molt ms de la riquesa dels seus espectaculars colors vius. Es tracta duna ms que digna aproximaci al mite de la licantropia barrejat amb vampirisme, respectant els seus parmetres ms sagrats i incorporant unes funcionals dosis de simptica sensualitat.

Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1367

Albert Galera

4 de desembre de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

La del To Jess la tinc vista i revista, estic d'acord que s una de les seves pelis ms aconseguides; la del carismtic Jacinto Molina l'haur de descobrir
Jose04-12-2009

pinta b aquesta del doctor Orloff, la temtica sembla bona
Fanaticus04-12-2009

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small