cinema catal� . caT
Notícies anteriors
ARRANCA EL FLUX, UN NOU FESTIVAL DE VIDEO A BARCELONA
El dijous 27 doctubre, a les 19 hores, es dna el tret de sortida al Primer Festival de Video dAutor FLUX al Centre de Cultura Contempornia de Barcelona. El Festival est organitzat per lequip dHabitual Video Team i es podr veure els dies 27, 28 i 29 doctubre a les sales de lAuditori i el Hall del CCCB.
Lobjectiu del festival s donar protagonisme als autors de video vinculats a la ciutat de Barcelona, oferint per aix un espai on poder mostrar tot all relacionat amb aquesta faceta artstica: video de creaci, experimental, independent, vdeoart, documental de creaci, videoinstallacions, etc. FLUX ofereix un espai amb aquesta finalitat, i es planteja en sessions monogrfiques, amb lobjectiu de mostrar una selecci representativa de levoluci de lobra de cada autor.
Els tres dies del Festival sarticularan al voltant de sis autors, dos per vetllada. Joan Pueyo, Eugeni Bonet, Julin lvarez, Jacobo Sucari, Toni Serra i Jordi Teixid presentaran una obra original cadasc, encarregada pel Festival, amb el tema com de lautorretrat. Aquestes peces de nova creaci s'estrenaran com a complement destacat en les seves respectives projeccions. Tamb seran recollides en un DVD que es publicar conjuntament amb el catleg del festival. Cada projecci tindr una durada total aproximada duns 75 minuts.
Daltra banda, la Fira Flux comptar amb sis estands, un per a cada autor, on aquests es trobaran en directa relaci amb el pblic interessat. Cada autor hi tindr exposada la seva obra, els seus vdeos, DVDs i cd-roms, amb una clara intenci per part de lorganitzaci de substituir els habituals colloquis amb el pblic. Cada estand inclour tamb un servei de vdeo a la carta on es podran visionar tan les peces seleccionades per a la projecci com la resta de lobra dels realitzadors.
Amb la finalitat de promoure les relacions del vdeo amb altres arts, neix tamb lINFLUX, una secci on, cada dia, entre projecci i projecci, hi ha una actuaci en directe consistent en una videoperformance, on la presncia del vdeo es combina amb altres disciplines artstiques com la msica, la poesia o la dansa. Les actuacions seran a crreg de Carles Hac Mor + Ester Xargay + Eugenio Tisselli (vdeo, poesia, sistemes interactius), ngels Margarit + Nria Font (dansa, vdeo) i Konic thtr (vdeo, msica, sistemes interactius). Cada actuaci durar aproximadament 30 minuts.

PROGRAMA

27 doctubre
19h JACOBO SUCARI (projecci auditori)
21h NGELS MARGARIT + NRIA FONT (vestbul)
22h JOAN PUEYO (projecci auditori)

28 octubre
19h JORDI TEIXID (projecci auditori)
21h CARLES HAC MOR + ESTER XARGAY + EUGENIO TISSELLI (vestbul)
22h JULIN LVAREZ (projecci auditori)

29 octubre
19h TONI SERRA (projecci auditori)
21h KONIC THTR (vestbul)
22h EUGENI BONET (projecci auditori)

FIRA FLUX (vdeo a la carta, vestbul), cada dia de 18h a 23:30h.

Lentrada a tots els actes del Festival ser gratuta. Per ms informaci, es pot visitar la web del festival: www.fluxfestival.org
Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 2057

Dani Sol

26 d'octubre de 2005


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small