cinema catal� . caT
Notícies anteriors
ESTRENA DEL DOCUMENTAL EL CAM DELS SOMNIS

El cam dels somnis s una pellcula documental de Joan Soler que sestrena dem divendres 11 de desembre als Cinemes Alexandra de Barcelona.

Desprs del brillant i premiat Els nens del Nepal (2002), Soler ens apropa ara a la histria de l'Alba i la Nria, dues joves invidents que mantenen una lluita quotidiana contra les limitacions que els imposa la seva discapacitat amb lobjectiu de portar una vida normal. El seu esperit de superaci i la seva generositat els permet aconseguir fites excepcionals i dedicar el seu temps i esforos a ajudar als altres. No satisfetes amb ser acceptades en el nostre mn de vidents, Alba i Nria aconsegueixen fites que incls per nosaltres serien excepcionals.

Alienes al conformisme i portades pel seu afany dexplotar totes les possibilitats que la vida els hi ofereix, viatjaran a lndia, a la Fundaci Vicen Ferrer, per collaborar en leducaci de nens cecs. Les experincies que all viuran marcaran el recorregut dun cam que porta a la realitzaci dels seus somnis.

La part dels beneficis generats en taquilla que corresponguin a la productora aniran destinats a la construcci duna escola a Anantapur a travs de la Fundaci Vicen Ferrer.

Notcies - Cinema Catal . NET


lectures: 1307

Redacci

10 de desembre de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Interessant (i solidari) projecte.
Josep M.11-12-2009

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small