cinema catal� . caT
Notícies anteriors
L'EDICI 2009 DE EL MEU PRIMER FESTIVAL HA ESDEVINGUT UN GRAN XIT

Desprs de 9 dies de cinema, El Meu Primer Festival, el festival de cinema per a nens de 2 a 12 anys ha clausurat la seva segona edici amb un xit de pblic indubtable. Una setmana desprs dhaver tancat portes s'ha pogut fer balan i els organitzadors es congratulen d'haver superat les expectatives: les visites de grups escolars han augmentat substancialment, s'ha doblat el nombre dassistents, i fins i tot en alguna sessi sha hagut de tancar taquilla degut a labundant demanda dentrades. Unes dades que encoratgen i que plantegen nous reptes de cara lany vinent: sest pensant en ampliar el nombre de seccions, crear-ne alguna de nova, augmentar loferta de projeccions per als ms menuts o crear una opci de venda anticipada.

Amb ledici 2009 de El Meu Primer Festival s'ha reafirmat que el projecte t un pblic fidel i engrescat per gaudir del cinema de qualitat en famlia, i aix omple denergies als seus responsables per seguir creixent i millorar loferta en futures edicions.

Nathalie Modigliani en representaci de lAssociaci Cultural MODIband explica les sensacions que ha deixat aquesta recent edici: Hem assolit objectius, i amb escreix! Quasi hem doblat el nombre despectadors, hem ampliat la programaci. A ms, grcies a les valoracions dels nens i les enquestes fetes als mestres, hem vist que hem sigut capaos de connectar amb el pblic infantil i despertar la imaginaci, la creativitat i transmetre un determinat tipus de valors A ms, la secci que hem inaugurat aquest any Cinema pels + menuts s una de les que ms xit ha tingut, sembla, doncs, que hi ha una forta demanda entre pares de nens ben petits d'iniciar-se en el mn del cinema. Tenim un pblic i un forat en l'oferta cinematogrfica infantil que podem omplir i estimular encara ms. La gent est oberta a coses noves i diferents, aix com a revisar clssics i pellcules que van marcar a la generaci dels pares d'avui. El problema ms important amb el que ens trobem s a lhora de projectar pellcules amb altres idiomes, ja que per a pblic infantil, subtitular no ens sembla una opci ptima i el doblatge s molt costs. Caldria establir aliances amb altres circuits d'exhibici alternatius de cara a unir esforos i ser capaos de portar ms cinema de fora de qualitat que no arriba avui a les cartelleres comercials. Per la sensaci que ens deixa l'edici del MPF d'aquest any s que es tracta realment d'un projecte amb molt potencial i capacitat de creixement.

Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1346

Redacci

11 de desembre de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small