cinema catal� . caT
Notícies anteriors
LACTRIU NORD-AMERICANA BRITTANY MURPHY MOR A LEDAT DE 32 ANYS

Evidentment qualsevol desaparici ens entristeix, com la recent mort de lactriu Jennifer Jones als noranta anys dedat, per quan des del sector cinematogrfic ens arriben trgiques notcies al volant de prdues molt joves, certament ens deixen perplexament sorpresos. Els impactes produts per les tragdies protagonitzades per River Phoenix o Heath Ledger, entre altres, ara safegeix la de lactriu Brittany Murphy, qui aquest passat diumenge 20 de desembre va aparixer morta a casa seva vctima dun atac de cor, quan noms tenia 32 anys.

Sense haver arribat a assolir el nivell suficient com per a considerar-la una bona actriu, Brittany Murphy podia presumir duna notria personalitat, entre rebel i visceral, que la va ajudar per compondre personatges al lmit del seu propi control, com el de la xicota dEminem a 8 millas, de Curtis Hanson (2002) o la Nikki del film Spun, de Jonas Akerlund (2002). De fet, la Murphy era una actriu idnia per formar part de joves repartiments en films independents, sinceres mirades al voltant de la seva prpia generaci, molt ms enll de les seves participacions en produccions comercials on sha la notava molt fora de lloc, com el cas de la comdia romntica Recin casados (Shawn Levy, 2003).

La menuda Brittany Murphy tamb va tenir temps de mostrar la seva basant ms seductorament perversa grcies a Frank Miller i Robert Rodriguez, quan van decidir transofrmar- la en la Shellie de Sin City (2005).

Com Scarlett Johansson, Brittany Murphy tamb es va sentir profundament sola en la immensitat de Tokio, al film The Ramen Girl (Robert Allan Ackerman, 2008), pellcula indita entre nosaltres per de la que sacaba danunciar una edici en dvd, amb la qual cosa es pot aprofitar per retre homenatge a una actriu que deixa cinc pellcules pendents destrena, entre elles The Expendables, film escrit, dirigit i protagonitzat per Sylvester Stallone.

Notcies - Cinema Catal . NET
Brittany Murphy (10/11/1977-20/12/2009)


lectures: 1391

Redacci

21 de desembre de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

estava correcte a Las aceras de N.Y. i 8 millas; de la resta, poqueta cosa ms; per no era mala actriu i tenia una personalitat bastant notria
Pep21-12-2009

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small