cinema catal� . caT
Notícies anteriors
CAMARON TORNA A CANTAR
Ahir al cinemes Verdi de Barcelona es va presentar el darrer treball de Jaime Chvarri, Camarn, la pelcula. Un mite del flamenc que va saber donar-li un toc diferent i aproximar-lo al gran pblic.
A la presentaci, hi van sser presents els dos actors protagonistes, scar Jaenada i Vernica Snchez. El film reflecteix els seus inicis - un breu pas per la seva infncia a Cadis, i el seu esclat cap a la fama i el seu flirteig amb les drogues -. Es pot veure la relaci que va establir amb figures de talla mundial com Paco de Luca o Tomatito. Altres treballs del director sn El ao del diluvio, Besos para todos, Las cosas del querer o Las bicicletas son para el verano. Mostres dun realitzador personal que ha volgut tornar a un gnere, el musical, sobre la figura dun cantaor que va marcar una poca i que ell va poder gaudir en directe. Lactor protagonista, scar Jaenada, no el va escollir per la seva semblana sin per la credibilitat que donava al mite Jos Monge Cruz ms conegut per Camarn de la Isla -. La forma de gesticular la va aprendre passant-se hores davant del poc material grfic del que va disposar. A scar Jaenada el vam descobrir en el segon llarg de Achero Maas, Noviembre. Per la seva part, Vernica Snchez intepreta el paper de Dolores La chispa lesposa, escollida dins dun grapat daspirants. Una actriu que la srie de televisi Los Serrano li ha obert les portes del cinema (El calentito) i aviat la veurem a Los 2 lados de la cama (la continuaci del gran xit del cinema espanyol El otro lado de la cama).
Una pellcula, Camarn, pensada pel gran pblic per que no satisfar ni els amants daquest geni ni a lespectador que vulgui aprofundir en la figura del maestro.
Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1826

Jaume Claver

27 d'octubre de 2005


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small