cinema catal� . caT
Notícies anteriors
LA NIT QUE VA MORIR L'ELVIS, TTOL DEFINITIU DEL PRIMER LLARGMETRATGE COM A DIRECTOR D'ORIOL FERRER

La nit que va morir lElvis s el ttol definitiu del primer llargmetratge dOriol Ferrer, desprs de gaireb vint anys treballant pel cinema. De fet, segons Ferrer, "ms que una pellcula s un producte amb vida prpia i en constant evoluci: des de la primera idea original passant pel gui, el rodatge i finalment el muntatge". Aquesta evoluci s la que ha portat lequip d'El provador de coses, a canviar el ttol pel definitiu La nit que va morir lElvis.

"A mesura que la pellcula ha anat agafant cos i entitat a la sala de muntatge ens hem adonat que l'accent havia de recaure en el misteri que ocupa al protagonista, lAureli Mercader interpretat pel Blai Llopis, al llarg de tota la cinta, i en la necessitat de trobar respostes del que va passar una nit... la nit que va morir l'Elvis", assegura el director del film.

En la seva primera pellcula per cinema com a director, Oriol Ferrer ha volgut aprofitar locasi per retre petits homenatges a aquells directors que han marcat la passi que sent pel seu ofici, el cinema. Buuel, Wenders, Lynch o els Coen estan subtilment presents en aquest film.

Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 2437

Redacci

22 de gener de 2010


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small