cinema catal� . caT
Notícies anteriors
LES CANDIDATURES ALS OSCAR, CADA COP MS A PROP

El sindicat dactors, Screen Actors Guild (SAG), va atorgar els seus guardons el cap de setmana passat. La pellcula de Tarantino, Malditos bastardos, va guanyar el premi a la millor interpretaci conjunta per sobre de Precious, The Hurt Locker (En tierra hostil), Nine i Up in the Air. Els tres darrers films esmentats no van assolir cap guard.
Lactor austrac Christoph Waltz va aconseguir lestatueta al millor secundari pel personatge del Coronel nazi Hans Landa. Lagenda del genial intrpret no satura i participar en els darrers treballs de Michel Gondry i de David Cronenberg.
Les travesses el donen com a favorit inqestionable en la 79a edici. El proper 2 de febrer es sabr la llista definitiva en les 24 categories als Oscar, i el prxim 7 de mar, els guanyadors.
Jeff Bridges, com ja va succeir en la cerimnia dels Globus dOr, va obtenir el guard al millor actor per Crazy Heart. Un altre cop va superar a George Clooney (Up in the Air), Morgan Freeman (Invictus) i Colin Firth (A Single Man). Lestatueta daurada se li resisteix, i al llarg de la seva trajectria artstica, ha demostrat, per les diverses i magnifiques interpretacions realitzades (El rey pescador, Tideland, El gran Lebowsky, com a petit tast), que se la mereix.
Sandra Bullock va vncer a Meryl Streep grcies al seu paper a The Blind Side. MoNique va guanyar en la categoria de millor actriu de repartiment per Precious. Betty White va rebre el premi honorfic per una llarga carrera dedicada al set art.

Endavant, feu la vostra travessa!!!

Notcies - Cinema Catal . NET
Actors i actrius de Malditos Bastardos

lectures: 1378

Jaume Claver

26 de gener de 2010


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

crec que els Oscar d'enguany els guanyar The Hurt Locker
Neus30-01-2010

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small