cinema catal� . caT
Notícies anteriors
L'ACADMIA DE CINEMA CATAL, A FAVOR DE LA VERSI ORIGINAL

LAcadmia del Cinema Catal comfirma que treballa per un model de producci i difusi de cinema on el protagonisme recaigui en la versi original, sigui quina sigui. Des de l'Acadmia creuen que han de normalitzar lexhibici en versi original i que aquest s el futur cap a on shan de determinar les noves politiques de suport i de creaci de pblics.

Segons un comunicat d'ahir mateix, lobjectiu principal de lAcadmia s la promoci i difusi del nostre cinema i dels nostres professionals, i el posicionament institucional d'aquesta associaci per tot all que fa referncia a la Llei del Cinema ha estat i s afavorir el dileg entre tots els professionals i el Govern, perqu la Llei, i el seu posterior desenvolupament, signifiquin un model positiu pels professionals, la indstria i el pblic. Els professionals catalans shan dotat al llarg dels anys de les seves associacions professionals que estudien, reivindiquen i aporten els seus punts de vista, sobre aspectes normatius que els afecten, entre daltres, i s per aix que lAcadmia reconeix que no pot atorgar-se la seva veu. Segons l'Acadmia, els aspectes legislatius es troben en el marc competencial del Govern i del Parlament, i s en aquet marc on les associacions professionals -no lAcadmia - han de plantejar els seus punts de vista.

Els Premis Gaud sn la gran nit del cinema catal, la festa en la qual es reconeixen la feina de tota una srie de professionals de tots els sectors del cinema. La pluralitat i qualitat de les propostes creatives que enguany opten als II Premis Gaud, fan ser optimistes a l'Acadmia i estan convenuts que amb la suma de iniciatives dels diferents sectors del nostre cinema, tots plegats tenim un futur ple doportunitats.

Notcies - Cinema Catal . NET
Hem d'aconseguir que, fins i tot els monstres, parlin noms en el seu idioma original

lectures: 1332

Redacci

28 de gener de 2010


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

aix s el que han de fer, subtitular i substitular; ja prou de discusions sobre doblatge, s absurd
Olga28-01-2010

Tot el meu suport al que sigui cinema en versi original subtitulada (subttols en catal, perfecte!)
Josep M.28-01-2010

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small