cinema catal� . caT
Notícies anteriors
EL CINEMA EST DE FESTA A MOLINS DE REI
Arriba una nova edici de les mtiques 12 hores de cine de terror. Una cita ineludible els dies 4, 5 i 6 de novembre pel amants daquest gnere. Estem davant del XXIV Festival de Cine de Terror de Molins de Rei i del IV Concurs de Curts de Terror i Gore.
La participaci ha estat altssima, amb 110 curtmetratges rebuts de diferents punts de Catalunya, lEstat Espanyol i darreu del mn. Aix constata la repercussi internacional que en el transcurs de cada nova edici va assolint; i es pot veure pel fet de que han arribat treballs dArgentina, Mxic, Brasil, Colmbia, Frana i Blgica.
El passat 19 doctubre es van escollir els curts finalistes, un total de 15, dels quals dos sn de procedncia estrangera (un francs i un belga). El jurat que decidir qui s'end el premi gros de 1000 euros, un segon de 500 i un tercer de 500 euros ms, - excepte l'anomenat premi angoixa que s decisi exclusiva del pblic - est format pels crtics Ramon Freixas (collaborador de Dirigido por) i lAlbert Galera (documentalista del programa Va de Cine de Rdio 4 i creador del web que esteu consultant), el realitzador Agust Villaronga (autor de films com Tras el cristal, 99.9 i actor ocasional a El habitante incierto) i lactor lex Casanovas (habitual de les pellcules dAntonio Chavarras i presentador de tv). El lliurament de premis es far aproximadament sobre les 00:45 hores.
Les cintes escollides per que el pblic passi por sn: El pozo (Llamada perdida 2) del japons Renpei Tsukamoto, Les Revenants del francs Robin Campillo(film que es va poder degustar fa dos anys al Festival de Sitges), Dead Creatures del director Andrew Parkinson, Three Extrems de Takashi Miike/Fruit Chan/Park Chan-Wook, The Doll Masters de Yong-Ki Jeong i la pellcula sorpresa que cinemacatala.net no desvetllar. El Festival obrir amb una performance a les portes de la seu on es celebra, LA JOVENTUT CATLICA (plaa Merc Rodoreda, s/n), a crrec de Jess Roche (membre del Grup de Teatre Arca). I durant la llarga vetllada de malsons i foscor que suposa les 12 hores, un grup de joves de Molins de Rei (que en edicions passades havien collaborat en la decoraci del hall) entretindr amb sketchs terrorfics a tots els presents.
Per la seva part, la relaci dels curts seleccionats sn els segents: El Engendro de Luis Cabezas, El Ciclo de Vctor Garca, Retruc de Francesc Talavera, La Leyenda del espantapjaros de Marcos Besas, l de Paco Ruiz, Pernocta dlvaro Gimnez, HP5 de Jos Peluc, Tuanis Mae de Guillermo Fernndez, Las Misteriosas Expermientaciones del Siniestro Dr. Rosenberg de Guillermo Ruiz, LEtrange Portrait De La Dame en Jaune d'Helene Cattet i Bruno Forzani, Asalto 1 de Juan Diego Pimentel, Con que 24...(ouch!) de Jaime Mestre, Los ojos de Alciade Ugo Sanz i Dientes de leche de Claus Groten. Malauradament la segona edici de relats de terror ha estat anullada. Si voleu adquirir els abonaments ja estan a la venda des del passat 24 doctubre a tots els terminals de ServiCaixa de La Caixa.
Tres dies intensos que s'iniciaran a les 21:45 hores dun 4 de novembre. Un divertiment que val la pena.
Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1991

Jaume Claver

28 d'octubre de 2005


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small