cinema catal� . caT
Notícies anteriors
EL DOCUMENTAL CON SANDRA S'ESTRENA AL DOCS BARCELONA, FESTIVAL INTERNACIONAL DE PELLCULES DOCUMENTALS DE BARCELONA

El Festival Docs Barcelona acollir el dissabte 6 de febrer l'estrena absoluta de Con Sandra, el nou documental de Ral Cuevas, produt per Nanouk Films. Es tracta d'un retrat ntim i familiar d'una noia amb sndrome de Down. Qu suposa per a una famlia tenir un fill amb Sndrome de Down? Ral Cuevas va viure molt de prop aquesta situaci. Sandra, la seva germana petita, va nixer amb Sndrome de Down i, de sobte, la vida familiar va comenar a girar entorn a aquest fet. Va ser l'inici d'un llarg procs, des del drama inicial fins a la plena acceptaci i l'amor incondicional. Quan va arribar el 26 aniverasri de Sandra, Ral decideix entrevistar a la seva mare i interrogar sobre aquelles coses que mai abans van parlar.

Proper i honest, cru i emotiu a parts iguals, Con Sandra explica una petita histria amb la sinceritat d'una conversa familiar, per narrat sense edulcorats. El documental combina l'intimisme de la trama amb el risc formal i aconsegueix crear una atmosfera propera i, alhora, bella.

Con Sandra s el cinqu documental a la trajectria de Ral Cuevas, jove forjat en la nova escola documental barcelonina i ja reconegut per la seva mirada sobre el barri de Bellvitge a la trilogia que formen Les coses de la vida sn aix i No li donis ms voltes a la bicicleta (2004), Bell viatge (2005) i Cinc estrelles (2006), exhibits a Televisi de Catalunya i en festivals com Documenta Madrid, L'Alternativa, Osca o MECAL Barcelona. Va participar tamb en el film col.lectiu Entre el dictador i jo (2005), estrenat en ms de 100 ciutats espanyoles i europees. A ms, Ral Cuevas ha treballat al costat de realitzadors com Albert Sol, Mercedes lvarez o Ricardo scar i s un prolfic realitzador de videoclips. Actualment prepara als seus propers projectes.

L'estrena de Con Sandra tindr lloc el proper dissabte 6 de gener a les 16h30 al cinema Verdi Park, dins de la programaci oficial del festival Docs Barcelona.

Notcies - Cinema Catal . NET


lectures: 3093

Redacci

2 de febrer de 2010


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small