cinema catal� . caT
Notícies anteriors
JAUME COLLET-SERRA RODA EL THRILLER UNKNOWN WHITE MALE

El director catal de La hurfana, Jaume Collet-Serra, est rodant el thriller Unknown White Male, que protagonitzen Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones, Aidan Quinn i Frank Langella. Un repartiment, certament, espectacular per a la quarta pellcula del jove realitzador catal, desprs de La casa de cera, Gol 2 i l'esmentada La hurfana.

La pel lcula est produda per Joel Silver, i sota el seu emblema es troba Dark Castle Entertainment. El gui s d'Oliver Butcher, Stephen Cornwell i Karl Gajdusek, basat en la novella Out of My Head, de Didier van Cauwelaert.

Liam Neeson interpreta el paper del Dr Martin Harris, que torna a la conscincia desprs d'un accident d'autombil a Berln, per descobrir que la seva dona (January Jones), de sobte, no el reconeix, i un altre home (Aidan Quinn) ha assumit la seva identitat. Ignorat per les autoritats, que no el creuen, i perseguit per uns misteriosos assassins, es troba sol, cansat i a la fuga. Ajudat per una improbable aliada (Diane Kruger), Martin es submergeix completament en un misteri mortal que l'obliga a qestionar el seu seny i la seva identitat, al mateix temps que es pregunta fins on ha d'arribar per descobrir la veritat.

Unknown White Male s'est rodant en exteriors a Alemanya, i algunes parts de la pel lcula s'estan filmant a Studio Babelsberg, el complex d'estudis a gran escala ms antic del mn. Studio Babelsberg s tamb el coproductor de la pel lcula, segons l'acord amb Dark Castle Entertainment, de Silver.

Notcies - Cinema Catal . NET
Jaume Collet-Serra


lectures: 1867

Redacci

12 de febrer de 2010


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small