cinema catal� . caT
Notícies anteriors
LUIS TOSAR PROTAGONITZAR EL NOU FILM DE JAUME BALAGUER

L'actor Luis Tosar - recent guanyador del Goya al millor actor protagonista per Celda 211 - protagonitzar el nou treball de Jaume Balaguer. El rodatge comenar el proper mes de maig a Barcelona. Es tracta d'un thriller escrit per Alberto Marini i produt per Julio Fernndez per Filmax. Ser la cinquena pellcula en solitari del director catal desprs d'Els Sense nom, Darkness, Frgiles i Para entrar a vivir.

Luis Tosar s la cara ms reconeguda del panorama cinematogrfic actual. Amb el seu paper de "Malamadre" a Celda 211, de Daniel Monzn, ha guanyat un altre Goya. En la seva filmografia trobem altres ttols com Te doy mis ojos, d'Icar Bollan pel qual tamb va rebre el Goya al Millor Actor Protagonista el 2004 o Los lunes al sol, de Fernando Len de Aranoa, que tamb li va valer un Goya com a Millor Actor de Repartiment el 2003, Flores de otro mundo, d'Icar Bollan, Sin noticias de Dios, de Agustn Daz Llanes, Inconscients, de Joaquim Oristrell, o l'excellent Los lmites del control, de Jim Jarmusch, amb una curta per intensa intervenci.

Per la seva part, Jaume Balaguer s'ha consolidat com un dels directors de gnere ms reconeguts dins i fora del pas. Va saltar a la fama amb el seu primer film, Els Sense Nom. El seu segon treball, Darkness, va ser tot un xit a aqu i tamb als EUA on es va estrenar a 1700 pantalles convertint-se en una de les pel lcules ms vistes en aquell pas en el seu primer cap de setmana d'estrena. A Frgiles es va envoltar d'actors internacionals com Calista Flockhart, Elena Anaya o Richard Roxburgh en una terrorfica histria sobre un hospital infantil on passen fets paranormals. Para entrar a vivir forma part de les Historias para no dormir, telefilms produts per Filmax i orquestrats per Chicho Ibez Serrador i que van reunir a alguns dels directors de gnere ms consagrats del nostre pas. Finalment, ha codirigit amb Paco Plaza [REC] i la seva seqela [REC] 2, pel lcules que s'han convertit en un fenomen mundial.

Notcies - Cinema Catal . NET
L'actor Luis Tosar

lectures: 1268

Redacci

15 de febrer de 2010


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small