cinema catal� . caT
Notícies anteriors
PACK LOUIS MALLE VOL. II

Avalon acaba deditar en dvd un segon volum dedicat a la figura del realitzador francs Louis Malle. Aquest excellent pack, presentat en forma de digipack, est format per 6 discos que engloben una part molt interessant de la filmografia del director d' Adis, muchachos, en el que shi donen cabuda alguns dels principals conceptes de la seva filmografia, com lanlisi burgs, les infidelitats o la profunda necessitat damor com a blsam de supervivncia.

DISC 1. ASCENSOR PARA EL CADALSO (1957)
Obra mestra que barreja magistralment melodrama i suspens, protagonitzada per una de les muses del realitzador: lestupenda Jeanne Moreau en un prodigi de contenci i recital dexpressions. Una pellcula modlica on dos amants (marca de la casa) decideixen assassinar al marit preparant una estratgia de simulaci de sucidi on sha destar molt atent de no deixar res a laire. Inclou el documental Vive le tour.

DISC 2. EL FUEGO FATUO (1963)
Drama existencial, guanyador del Premi Especial del Jurat al Festival de Vencia, que sendinsa en laddicci a lalcoholisme per oferir un retrat impecable sobre la solitud i els remordiments. La Moreau torna a estar excellent, al costat dun sobri Maurice Ronet.

DISC 3. LOS AMANTES (1958)
Jeanne Moreau en tota la seva essncia, de fet s probable que aquesta sigui la millor interpretaci de linimitable actriu francesa. Els seus primers plans o la bellesa nocturna de les passejades prop del llac amb el seu imprevist amant formen part de lantologia Malle, en un film que combina la potica de Renoir amb lacidesa burgesa.

DISC 4. LOS AMANTES (extres)
De fet, ms que dextres de Los amantes, es tracta de la recuperaci dun film documental narrat pel propi realitzador, que sota el ttol de Gods Country, sendinsa en un poble nord-americ anomenat Glencoe, per presentar el seu dia a dia a travs del testimoniatge dels seus habitants. Una raresa dins la seva filmografia, per un documental realment interessant, fresc, simptic i finalment entranyable.

DISC 5. MI CENA CON ANDR (1981)
Una pellcula inusual construda en lorginalitat duna conversa entre dues persones: els actors i propis autors Wallace Shawn i Andr Gregory. Una conversa de ms dhora i mitja podria resultar esgotadora, per sota la m mestra de Louis Malle esdev dall ms estimulant i no sobra ni un sol dileg. Inclou Reflexiones sobre Mi cena con Andr, per Carlos Tejada.

DISC 6. ZAZIE EN EL METRO (1960)
Una pellcula fresca i divertida des de la mirada de Zazie, una nena de 12 anys que sescapa amb la illusi de descobrir la grandesa de Pars. Un recorregut per la capital francesa com poques vegades shan vist.

Notcies - Cinema Catal . NET


lectures: 1295

Albert Galera

22 de febrer de 2010


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Interessant, interessant...
Roger22-02-2010

Mi cena con Andr s una de les pelicules mes estimulants que he vist a la meva vida. Es un gran plaer, cinema inteligent i excelentment escrit i interpretat, una pelcula singular
Marcus Brody22-02-2010

wuaw!!!!
Mnica24-02-2010

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small