cinema catal� . caT
Notícies anteriors
SAMSUNG LLENA AL MERCAT LES PRIMERES TELEVISIONS 3D

s massa dhora per valorar si la moda de les tres dimensions ser tan sols aix, una moda passatgera, o la tecnologia ha tornat per installar-se definitivament i revolucionar el mn del cinema. Lxit comercial dAvatar sembla haver obert una nova via de negoci per una indstria en crisi creixent i permanent. En una etapa marcada per la davallada constant despectadors a les sales de cinema, James Cameron ha estat capa de produir i dirigir la primera pellcula que supera la franja dels 200 milions de dlars de recaptaci arreu del mn. Als EE.UU., el darrer film de Tim Burton, una nova adaptaci del clssic de Lewis Carroll Alice's Adventures in Wonderland ha obtingut uns excellents resultats en el seu primer cap de setmana a les sales comercials, en part grcies a la tercera dimensi.

El cas s que les grans multinacionals de la indstria electrnica sembla que veuen clar el negoci i volen ampliar les possibilitats de lanomenada televisi a casa, incorporant la tecnologia 3D als equips domstics. Aquesta mateixa setmana, Samsung ha llanat al mercat els dos primers models de televisor capaos de reproduir imatges en tres dimensions. Per poc de 3000 $ el ciutad nord-americ ja pot adquirir els primers televisors que incorporen al pack les corresponents ulleres i que reprodueixen les imatges provinents dels aparells de Blue-Ray, els nics que de moment permeten la reproducci domstica del 3D (doncs encara no hi ha cap cadena de televisi que emeti de manera permanent en tres dimensions). Com a curiositat, les ulleres sn recarregables i precisen denergia, no com les que ens presten a les sales de cinema.

Panasonic ja ha anunciat la comercialitzaci en breu dels seus models de televisi en 3D, mentre que Sony no ho far fins al juny. Al nostre pas, algunes edicions en DVD i Blue-Ray dalguns films han incorporat la possibilitat de reproduir la pellcula en 3D regalant unes senzilles ulleres de cartr i plstic. s el cas de la recent edici de Els mons de Coraline, o de la ms antiga de Polar Express. En qualsevol cas entenem que els resultats que obtindrem amb les noves televisions 3D seran molt superiors.

Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1300

Gerard Alonso Cassad

10 de març de 2010


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small