cinema catal� . caT
Notícies anteriors
LUCK BY CHANCE SER LA PELLCULA ENCARREGADA DINAUGURAR EL BAFF 2010

Poc a poc comencem a conixer algunes de les pellcules que farciran el cartell de la dotzena edici del Festival de Cinema Asitic de Barcelona. Entre les darreres novetats anunciades per 100.000 Retinas (organitzadora del festival), destaca el ttol que inaugurar el BAFF 2010 el proper divendres 30 dabril: Luck by Chance, pera prima de la directora hind Zoya Akhtar. Cinema dins del cinema, la pellcula explora linterior de Bollywood per mostrar el difcil que s triomfar en la major indstria cinematogrfica del mn. Producci tpica i tpicament made in Bollywood, la barreja de canons, dansa i humor promet dues hores i mitja dentreteniment, un bon tret de sortida per al festival. Zoya Akhtar compta amb la participaci del seu germ Farhan (director de DON, estrenada a la Berlinale 2007) com a protagonista del seu debut darrera les cmeres.

A banda de la pellcula inaugural, la organitzaci del BAFF ha avanat altres ttols que completaran un cartell prometedor. Dins la Secci Oficial destaca Wakaranai, del director japons Masahiro Kobayashi, drama punyent que segueix el trajecte vital dun adolescent en hores baixes; una sort dElephant barrejat amb Els quatre-cents cops (de fet el film est dedicat a Antoine Doinel) que sintueix (segons la sinopsi) com la resposta intelligent i asitica a Precious. Altres films a tenir en compte dins la Secci Oficial: Parade, de Isao Yukisada, darrer premi FIPRESCI a la Berlinale; Karaoke, de Chris Chong o Mundane History de Anocha Suwichakornpong, darrera triomfadora al Festival de Cinema de Rotterdam.

Daltra banda, a la secci Asian Selection, que recupera el bo i millor de la producci asitica del darrer any, sincorporen, entre daltres, Road, movie de lhind DEv Benegal, i el fals documental The actresses, del core E. J- Yong.

Notcies - Cinema Catal . NET
Una escena del film Luck by chance


lectures: 2208

Gerard Alonso Cassad

23 de març de 2010


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

quines ganes que comenci ja!!!
Marta23-03-2010

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small