cinema catal� . caT
Notícies anteriors
SOM CINEMA PUBLICA LES BASES PER CONCURSAR EN LA 4a EDICI DE LA MOSTRA DE CINEMA I AUDIOVISUAL CATAL

Mollerussa acollir del 18 al 24 doctubre la quarta edici de la Mostra de Cinema i Audiovisual Catal Som Cinema. Lorganitzaci, a crrec de lAjuntament de Mollerussa i lempresa Suggeriments SCP, ja ha publicat les bases daquesta quarta convocatria que segueixen les directrius de ledici anterior. Aix, la secci oficial a competici atorgar un premi de 6.000 euros al millor llargmetratge presentat a concurs, 2.500 euros al millor documental i 2.000 euros al millor curtmetratge. En els dos darrers casos, el premi sincrementar en 500 euros si els treballs sn en llengua catalana. La data lmit per inscriures al concurs s el 25 de juny.

Pel que fa a les bases de la competici, es podran presentar aquelles produccions en qualsevol llengua que shagin finalitzat amb posterioritat a l1 de maig de 2009 i que estiguin produdes o coprodudes per empreses audiovisuals o productors independents amb seu o residncia a Catalunya, Comunitat Valenciana, Illes Balears, Andorra, Catalunya Nord, la Franja de Ponent i a lAlguer en un percentatge mnim del 51% en el cas dels curts, del 50% en el dels documentals i del 30% en el dels llargmetratges. Les bases per participar en la competici, que ja shan fet arribar a diferents productores i distribudores, es poden consultar a travs del web http://www.somcinema.cat/

Cal recordar que el llargmetratge Les dues vides dAndrs Rabadn (2008), dirigit per Ventura Durall, fou el guanyador de la Tercera Mostra de Cinema i Audiovisual Catal, Som Cinema. Pel que fa al millor documental, fou Hollywood contra Franco (2008), dOriol Porta, i quant al millor curtmetratge, la tria del jurat es va decantar per (En)terrats (2009), dngel Lora.

Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1363

Redacci

30 de març de 2010


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small