cinema catal� . caT
Notícies anteriors
LACOMBE LUCIEN (LOUIS MALLE, 1974). EDITADA EN DVD PER AVALON

Avalon segueix apostant fort per lobra del cineasta Louis Malle. Com a complement als excellents packs dedicats a la seva obra i recents edicions individuals, ara presenten una magnfica edici dun altre dels ttols cabdals de la seva filmografia, Lacombe Lucien (1974).

Presentada amb el suport literari dun interessant llibre de 16 planes, escrit per Ezequiel Mndez, aquesta recomanable edici de Lacombe Lucien, ens permetr gaudir en tota la seva essncia dun dels grans xits en la carrera del director de Asecensor para el cadalso o Adis, muchachos. Situada dins el marc histric de la Segona Guerra Mundial, el film ens presenta la histria de Lucien, un jove camperol que intenta formar part de la Resistncia, per que es veur vinculat amb la policia alemanya durant el conflicte per territori francs. Per la seva vida donar un gir prou important quan conegui a la filla dun sastre jueu anomenada France. Entre els diversos reconeixements rebuts pel film, destaca la candidatura a lOscar en la categoria de millor film de parla no anglesa. Un ttol clau i necessari.

Notcies - Cinema Catal . NET


lectures: 1294

Redacci

20 d'abril de 2010


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

amb aquest pas podrem disposar de tota l'obra del gran Louis Malle degudament completada
Syd20-04-2010

Otra buena noticia;
Fede20-04-2010

Avalon s un exemple de com editar en DVD: qualitat flmica, comproms, criteri i un gran gust per cuidar cada detall de totes les edicions.
Cesc20-04-2010

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small