cinema catal� . caT
Notícies anteriors
BAFF 2010: EMERGENTS

Confessen els directors del BAFF, Amaia Torrecilla i Carlos. R. Ros, que aquesta s la secci ms difcil de programar del festival, i possiblement la seva gran ra de ser. Emergents s lapartat del Festival de Cinema Asitic de Barcelona on sintenta descobrir nous valors i preveure quins seran els noms de referncia de la cinematografia asitica en un futur no massa lluny. Cineastes encara desconeguts a Occident, per que aposten per un llenguatge renovador, per explorar les fronteres entre el documental i la ficci, o per desenvolupar retrats postmoderns de personatges cercant el seu lloc al mn (Eduardo Guillot dixit).

Nou llargmetratges es programen dins daquesta secci creada lany passat. Nou ttols entre els que podem destacar la quarta pellcula dun jove cineasta de tan sols 27 anys. Amb To walk beside you, el japons Ishii Yuya demostra que el talent no est enfrontat amb ledat, narrant la histria de lamor platnic entre un estudiant i la seva mestra. Els amants de la gastronomia japonesa (cada cop ms nombrosos, si apreciem la creixent proliferaci de Woks a la ciutat de Barcelona), haurien de reservar-se una tarda per anar a veure Eatrip, un documental dirigit per Yuri Nomura, qui assistir al BAFF per a presentar la pellcula. Tamb visitar el nostre pas el japons Takuya Fukushima per presentar la barreja entre ciencia-ficci i drama romntic que esdev Our brief eternity. Beijing is coming, pera prima del xins Bono Lee, s un independentssim film que contempla les transformacions de Pequn de cara als JJ.OO. de lany 2008. Finalment, Im in trouble, del core So Sang-min s un drama existencialista premiat al Festival de Pusn.

Informaci prctica: la majoria de projeccions de la secci Emergents sn daccs lliure al CCCB. Una bona opci per apropar-se al cinema asitic si no es vol gastar ni un cntim en laposta.

Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1327

Gerard A. Cassad

26 d'abril de 2010


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small