cinema catal� . caT
Notícies anteriors
IN THE LOOP, EDITADA EN DVD PER AVALON

Ha estat una de les grans revelacions de la temporada i un dels films ms estimulants dels darrers anys. In the loop s una stira poltica que porta el sarcasme fins a uns lmits que superen mpliament lenginy verbal daltres aproximacions similars. Aquesta s una comdia de gran subtilesa, contundent, valenta, sincera i trencadora. Ens explica com pot arribar a ser de surrealista lhipottica decisi conjunta entre el President dels Estats Units i el Primer Ministre britnic per iniciar una guerra. A partir daqu, Armando Iannucci i la seva colla dinspirats guionistes perfilen una mirada delirant al voltant de lalta poltica internacional protagonitzada per un seguit de personatges irresistibles que deixen anar dilegs brillants de forma frentica que no permeten la mnima distracci, doncs s una llstima perdres qualsevol de les seves inspirades frases, declaracions, insults o reflexions personals que qestionen la idiotesa de la poltica, despullant-la i deixant-la en evidncia.

Basat en la srie de la BBC The Thick of It i reconegut amb una candidatura als Oscar en la categoria de millor gui adaptat, el film d'Iannucci tamb cont interpretacions memorables, com la del Tinent General George Miller a qui dna vida un immens James Gandolfini per a la histria queden els seus clculs a travs duna calculadora infantil -, un impecable Tom Hollander - mostrant part de la inoperncia habitual dels poltics -, lestupenda Gina McKee i, molt especialment, el gran Peter Capaldi, des dara ja un dels millors personatges escocesos que shan passejat mai pel cinema.

Ledici que ara presenta Avalon, inclou un indispensable document de 26 minuts amb escenes finalment descartades, el curtmetratge El momento justo, de Gonzalo Visedo i Hugo Serra, un altre excellent extra anomenat Informe de guerra: 10 claves para abordar una guerra cinematogrfica, aix com una exhaustiva entrevista amb Armando Iannucci, a ms duna postal de record i fotocroms originals. Una edici indispensable per a un film rarament intelligent.

Notcies - Cinema Catal . NET


lectures: 1357

Albert Galera

5 de maig de 2010


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

s una peli molt brillant i amb uns dilegs en la millor tradici de la comdia clssica...
Mj05-05-2010

Memorable tamb la seqncia del fax!!!
Lluc06-05-2010

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small