cinema catal� . caT
Notícies anteriors
ESTRENA DE LA PELLCULA ELS PASSOS PERDUTS

Entre les novetats d'aquesta setmana, destaca l'estrena del film ELS PASSOS PERDUTS, de Jordi Cadena. El passat dimecres 2 de juny, els Cinemes Alexandra van esdevenir l'escenari de la seva pre-estrena.

Es tracta de la darrera pellcula del mateix realitzador de pellcules com Barcelona Sur o Els papers dAspern. Els passos perduts est produda per Yakima Films amb la collaboraci de TV3 i distribuda per Sagrera Audiovisual.

A la preestrena hi van assistir el director Jordi Cadena i el productor del film Miquel Puertas (Cinemacat.cat, Die archives von C.G.Jung), a ms dun nombrs grup daficionats al cinema catal que van voler veure una de les properes pellcules candidates als premis Gaud.

Els passos perduts neix com la lgica continuaci de dos projectes inacabats i, al mateix temps, com una reflexi sobre les coses que abandonem a mitges a la nostra vida. A finals dels anys 60, el guionista i realitzador Jordi Cadena comena a filmar dos curtmetratges que tenen la voluntat de mostrar, sense la censura prvia obligatria, situacions de la vida quotidiana dels joves de l'poca. Quaranta anys desprs, el propi director ha reprs les imatges d'aquests curtmetratges inacabats per a crear amb elles una nova pellcula, completada amb actors i escenaris de l'actualitat, aconseguint entrellaar les histries en tres moments diferents de la nostra histria.

Notcies - Cinema Catal . NET
Jordi Cadena, el director, amb Miquel Puertas, productor de Els passos perduts

lectures: 1315

Redacci

4 de juny de 2010


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small