cinema catal� . caT
Notícies anteriors
LOS OJOS DE JULIA INAUGURAR EL SITGES 2010

La pellcula de Guillem Morales, Los ojos de Julia, ser lencarregada dinaugurar la 43 edici del SITGES Festival Internacional de Cinema Fantstic de Catalunya, el dijous 7 doctubre. Produda per Rodar y Rodar, Guillermo del Toro, Universal International, Antena 3 Films i TVC, Los ojos de Julia explica laterradora odissea duna dona (Beln Rueda), que pateix una malaltia degenerativa de la vista, obsessionada per descobrir la veritat que samaga darrera la mort de la seva germana bessona. La pellcula est co-protagonitzada per Llus Homar, Pablo Derqui, Joan Dalmau, Francesc Orella i Julia Guitirrez Caba, i s'estrenar als cinemes el 29 d'octubre. D'aquesta forma, SITGES aposta, un cop ms, pel cinema de gnere produt a Catalunya amb projecci internacional, i per un jove autor, Guillem Morales, que va ser descobert al propi Festival lany 2004 amb la seva pera prima Lhabitant incert.

Per altre costat, SITGES 2010 obrir la Secci Oficial Fantstic amb la pellcula Let Me In, de Matt Reeves (director de Monstruoso), remake de lexits film suec Djame entrar, guanyadora del Mlis dOr a SITGES 2008, i que ara protagonitzen Chloe Moretz (superherona infantil de Kick-Ass) , Kodi Smith-McPhee (La carretera) i el nominat a lOscar, Richard Jenkins. Let Me in significa, a ms, el retorn de la mtica firma Hammer i marca una tendncia al SITGES 2010 como ser la de la temtica vamprica.

Notcies - Cinema Catal . NET
Beln Rueda en un escena de Los ojos de Julia


lectures: 1304

Redacci

22 de juny de 2010


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

sembla un cinema massa reiteratiu, en quan a esttica i plantejament: Los otros, El orfanato... un cinema espanyol que ja es comena a estancar
Drago23-06-2010

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small