cinema catal� . caT
Notícies anteriors
MOR ALLYN FERGUSON, EL PARE MUSICAL DE LOS ANGELES DE CHARLIE
Cinemacatala ret un sentit homenatge a Allyn Ferguson, el compositor de temes tan coneguts com el de la srie televisiva Los ngeles de Charlie, que la setmana passada va morir a l'edat de 85 anys, a la seva residncia californiana de Westlake Village. Al costat de Jack Elliott, Ferguson va compondre per a nombroses sries en els 70, incloent Starsky i Hutch, Banacek o Los hombres de Harrelson.

La carrera en el camp televisiu de Ferguson va patir un fort recolzament grcies a les TV-Movies que el productor Norman Rosemont va finanar, en els 70 i 80, sobre clssics de l'aventura: The Count of Monte Cristo (1975), The Man in the Iron Mask (1977), The Four Feathers (1977), Captains Courageous (1977), Les Miserables (1978), A Tale of Two Cities (1980), Little Lord Fauntleroy (1980), Ivanhoe (1982), Camille (1984) i The Corsica Brothers (1985), sn alguns d'aquests ttols.
Per a aquells que tingueu curiositat de descobrir les seves partitures, el segell belga Prometeus li ha dedicat tres volums a la carrera televisiva de l'autor.

Per a molts, la nostra infncia i adolescncia va lligada a aquestes mtiques sintonies.
Notcies - Cinema Catal . NET
Allyn Ferguson

lectures: 1271

Redacci

4 de juliol de 2010


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small