cinema catal� . caT
Notícies anteriors
CINEMACATALA I UNIVERSAL CELEBREN EL 5O ANIVERSARI DE PSICOSIS SORTEJANT 4 UNITATS DE LESPECTACULAR EDICI EN BLU-RAY. GAUDEIX DE LOBRA MESTRA DALFRED HITCHCOCK, PER FI EN FORMAT BLU-RAY

A partir del dia 26 dagost, el cinfil ja t un motiu ms de celebraci, doncs s el dia que Universal Pictures llena al mercat lobra mestra hitchcockniana, Psicosis, en una luxosa edici en format blu-ray per commemorar com es mereix el cinquant aniversari daquest immortal film. Meticulosament restaurat per tal d'oferir la millor imatge digital i el sensacional suport auditiu de lHD 5.1 digital, aquesta edici inclou documentals, entrevistes, anlisi de la restauraci, un interessant exercici per comprovar la mtica escena de la dutxa amb i sense la msica de Herrmann, recordatoris de lestrena, storyboards de Saul Bass per a la creaci de la mateixa seqncia de la dutxa, audiocomentari a crrec de Stephen Rebello, autor de Alfred Hitchcock y el making of de Psicosis i un regal que emocionar a ms dun: A la sombra del maestro: el legado de Hitchcock, extractes dudio de lenregistrament original de les mtiques converses mantingudes entre Truffaut i Hitchcock.

Per tal de que aquest retorn al Bates Motel mantingui tota lessncia dun bon homenatge i per gentilesa dUniversal, us oferim loportunitat de fer-vos amb un dels quatre exemplars que sortejarem entre els qui respongueu correctament les segents cinc qestions al voltant daquest film imprescindible:

1.- Quina actriu interpreta el personatge de la germana de Marion Crane?
2.- Qui s lautor de la novella original?
3.- A quants premis Oscar va ser finalista?
4.- Quin personatge esmenta la frase: Sempre som els ms rpids per posar en dubte les persones que tenen reputaci de ser honestos.
5.- Quina ciutat nord-americana va acollir lestrena mundial del film, el 16 de juny de 1960?

Tots aquells que conegueu les respostes a aquestes cinc preguntes, i sempre que sortiu vius de la dutxa, podeu enviar-nos un correu electrnic a ladrea agalera@cinemacatala.net, amb lassumpte Concurs Psicosis, indicant el vostre nom i cognoms, aix com les cinc respostes. Teniu temps de participar-hi fins el proper dilluns 30 d'agost, els guanyadors rebran un correu electrnic durant el dimarts 31. Molta sort a tots!

Notcies - Cinema Catal . NET


lectures: 1429

Redacci

23 d'agost de 2010


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Preguntes una mica complicades... ens haurem de trencar el cap, per l'ocasi s'ho val i de quina manera!!!
Josep M.23-08-2010

Uf! que alg m'ajudi amb la resposta 5!!! s l'nica que no s; va, que m'acabo de comprar un blu-ray i seria fantstic inaugurar amb PSYCHO!!!!!!!!
Olga23-08-2010

Per cert, aquest diumenge us van deixar molt b a l'espai internet de TV3. Enhorabona, cinemacatala!
Olga23-08-2010

ho sento Olga, noms s del cert les tres primeres preguntes
Xinxiuxu23-08-2010

ia era hora que tamb editessin els classics en blueray
Fran23-08-2010

la ciudad sera L.A. o N.Y.
Pedro Vey23-08-2010

Crec que ja ho tinc, per m'ha costat...
Marc Q.25-08-2010

Les respostes al concurs sn: 1- Vera Miles / 2- Robert Bloch / 3- 4 / 4- Milton Arbogast / 5- Nova York. Grcies per la vostra participaci i enhorabona als guanyadors.
cinemacatala.net31-08-2010

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small