cinema catal� . caT
Notícies anteriors
CINEMA CATAL ENTREVISTA LACTRIU I CANTANT LEONOR WATLING

Assegut a la terrassa dun restaurant mexic, en un daquells matins de setembre lletjots en que no fa ni sol, ni fred ni calor, aquest redactor va poder tenir una breu per agradable xerrada amb Leonor Watling, artista pluridisciplinar, actriu de solvncia contrastada, solista del grup Marlango (rara avis musical capa de disfressar el pop de ritmes jazzstics), i una de les icones contempornies de la modernitat cool al nostre pas, possiblement molt al seu pesar.

El gest de Watling s alhora reflexiu i afable. En tot moment es preocupa de que el seu interlocutor estigui cmode. Pensa molt b les respostes i sap quines portes vol obrir i quines han de romandre tancades.

A Lope, primer llargmetratge de Watling desprs del seu embars, lactriu madrilenya interpreta un personatge allunyat dels arquetips que sassocien a la seva imatge. La Isabel de Ordina del film s una de les dones menys sexuals de la seva filmografia. De Son de mar (Bigas Luna, 2002) a Los crmenes de Oxford (lex de la Iglesia, 2008), la sensualitat, lerotisme i una certa fatalitat han definit les fmines interpretades per Watling al cinema.

La innocncia i candor de Isabel de Ordina van espantar en un primer moment lactriu, que en principi havia fet el csting pel paper dElena Osorio, finalment assumit per Pilar Lpez de Ayala. Ambdues dones sn com la nit i el dia, el que explica que Lope De Vega senamors delles alhora, desitjant el foc de luna i estimant la illusi de laltra. En un interessant moviment de contra-csting, Andrucha Waddington, director brasileny del film, va decidir que Lpez de Ayala encarns la passi i Watling la ingenutat de lamor naf.

Daquests i altres temes ens parla Leonor Watling en lentrevista, a la que podeu accedir seguint el segent enlla:

Entrevista a Leonor Watling

Notcies - Cinema Catal . NET
Leonor Watling

lectures: 1447

Gerard Alonso i Cassad (fotografia de Marta Bueno)

3 de setembre de 2010


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small