cinema catal� . caT
Notícies anteriors
EL XXIX FESTIVAL DE CINE DE TERROR DE MOLINS DE REI JA T IMATGE

El Festival de Cine de Terror de Molins de Rei acaba de fer pblic el cartell que donar imatge a la seva XXIX edici. El seu autor s Paco Ruiz, i ha estat escollit guanyador entre una vintena de treballs presentats. La resta d'obres presentades sexposaran durant tota la setmana prvia al Festival. El proper dijous 30 de setembre, es presentar el cartell oficialment dins la roda de premsa de presentaci del Festival 2010, la qual tindr lloc a les 20 h a la sala dactes de Ca nAmetller de Molins de Rei.

El veter festival del Baix Llobregat celebrar la seva propera edici del 4 al 7 de novembre, enguany sota el protagonisme de les carreteres dins el cinema de terror. De ben segur, seran quatre dies plens de sang, ensurts, crits i desesperacions vries, per sempre amb el segell de qualitat i passi que, any rera any, ofereix un dels festivals ms tradicionals del pas.

Podeu consultar totes les dades del Festival entrant al web http://www.terrormolins.com/

Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1327

Redacci

21 de setembre de 2010


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Un cartell esplendid
Goomer21-09-2010

festivals que no s'aclaren (com el de Sant Sebasti, tal i com exposa en Millaret) i altres que creixen des de la modstia (com el de Molins de Rei)
Pere M.22-09-2010

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small