cinema catal� . caT
Notícies anteriors
CINE A CONTRACORRIENTE: LATINOAMRICA Y ESPAA

Del 28 al 31 doctubre de 2010, el Centre de Cultura Contempornia de Barcelona (CCCB) acollir un congrs sobre cinema llatinoameric i espanyol. Mitjanant debats, conferncies, projeccions i tallers es pretn aprofundir en lahir, lavui i el dem de la producci audiovisual iberoamericana menys convencional.

Durant quatre jornades a CINE A CONTRACORRIENTE es combinaran els espais de reflexi amb els de creaci. Aix se celebraran una srie de taules rodones que comptaran amb una mplia representaci de comissaris, conservadors, programadors i creadors de laudiovisual llatinoameric i espanyol que debatran sobre lestat actual del mateix. Entre els vint participants convidats destaquen els cinfils Jorge La Ferla, Jesse Lerner i Arlindo Machado i les realitzadores Narcisa Hirsch i Ximena Cuevas.

Parallelament, es projectaran per primera vegada sis sessions de cinema iberoameric, que conformen un cicle de cinema itinerant. El programa, que sestrena a Barcelona i t previst viatjar arreu del mn, reuneix el millor de laltre cinema espanyol amb el millor de laltre cinema llatinoameric. El cicle es complementa amb un catleg-DVD que tamb es presentar durant la celebraci del congrs a Barcelona.

Entre les seves activitats el congrs tamb compta amb un Taller danimaci experimental i una Masterclass sobre muntatge.

Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1285

Redacci

14 d'octubre de 2010


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small