cinema catal� . caT
Notícies anteriors
L'ACADMIA DEL CINEMA CATAL I BANDE PART APROPEN AL PBLIC L'OSCARITZAT MARK BERGER

El muntador de so Mark Berger, premiat en quatre ocasions per lAcadmia de Hollywood, ser present a la taula rodona que organitza lAcadmia del Cinema Catal en collaboraci amb lacadmia Bande part de Barcelona el proper divendres 12 de novembre a les 12h. Lacte ser obert al pblic.

A la presentaci Berger exposar als membres de lAcadmia del Cinema Catal i a tots aquells interessats en el mn del cinema, lofici de muntador de so a les produccions cinematogrfiques i la importncia que t en la creci de latmosfera sonora de la pellcula. Lexercici de muntatge sonor de Mark Berger es recola en la sutilesa i en lintent de creaci datmosferes sonores que no noms en fonamenten en sons ruidosos o msiques espectaculars.

Berger s un dels cineastes sorgits als inicis dels anys 70 al voltant de la figura de Francis Ford Coppola. Al llarg de la seva carrera ha format part de lequip de ms de 150 pellcules, entre les que destaquen El Padrino II, Terciopelo azul, Alguien Vol sobre el nido del cuco, El beso de la mujer araa i El talento de Mr. Ripley, entre altres. Recentment ha participat a la pellcula Lope dAndrucha Waddington, en la que es recreen els anys de joventut de Lope de Vega. Berger t quatre premis Oscar pel seu treball com a muntador de so als films Apocalypse now de Francis Ford Coppola, Elegidos para la gloria de Philip Kaufman, Amadeus de Milos Forman i El Paciente Ingls dAnthony Minghella.

La cita de la taula rodona s el divendres 12 de novembre, a les 12h, al Club social de la SGAEC (Passeig de Colom, nm. 6, Barcelona).

Notcies - Cinema Catal . NET
Mark Berger


lectures: 1268

Redacci

3 de novembre de 2010


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small