cinema catal� . caT
Notícies anteriors
XCNTRIC, 10 ANYS DE CINEMA VISIONARI

A partir del proper divendres 3 de desembre, amb una sessi inaugural protagonitzada pel cineasta David Domingo, el CCCB obre la desena temporada d XCntric.

Cine experimental, dassaig o documental creatiu sn els mbits dXCntric, el programa audiovisual estable del CCCB. Les projeccions dXCntric sn leix central dun projecte global que contempla lestudi i difusi dun cinema gaireb desconegut. Grcies a la visibilitat que XCntric ha donat a aquest cinema al llarg de 10 anys i liters i reconeixement creixent per part dels museus daquest cinema, abans invisible, podem afirmar que avui ocupa un lloc en el panorama artstic i cinematogrfic que fa 10 anys al nostre pas no tenia. Per el repte dXCntric s proposar autors i peces a lavantguarda (incls en lentorn daquest tipus de cinema) a un pblic vid de descobrir un audiovisual ple didees i originals propostes artstiques.

Programes temtics amb films de tots els temps, monografies dautors a descobrir, estrenes que no es veuran a sales comercials i peces no vistes dautors coneguts sn algunes de les propostes que ompliran lauditori del CCCB els dijous i diumenges de desembre 2010 a juny del 2011.

Els cineastes participants en el programa de desembre 2010 a gener 2011 sn: Ben Rivers, David Domingo, Jim Jennings, Peter Tscherkassky, Siegfried A. Fruhauf, Dominic Angerame, Paolo Gioli, Albert Trivio, Nick Hamlyn, Jean Rouch, Anne McIntosh, Filipa Csar, Jonathan Lewald, Ccile Fontaine, germans Lumire, Guy Sherwin, Hannes Schpbach, Stan Brakhage, Gunvor Nelson, John Price, Anri Sala, Naoyuki Tsuji, Telemach Wiesinger, Leighton Pierce, Robert Todd i Alain Cavalier.

Notcies - Cinema Catal . NET


lectures: 1324

Redacci

25 de novembre de 2010


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small