cinema catal� . caT
Notícies anteriors
OFF CINEMART

Neix una nova proposta audiovisual a la ciutat de Barcelona: OFF CINEMART, que entre el 16 i el 19 de desembre presentar als cinemes Verdi Park una selecci de la producci cinematogrfica ms recent d'una srie d'autors contemporanis. OFF CINEMART s un avan de CINEMART 2011 Festival Internacional de Cinema dAutor de Barcelona, que es celebrar per primera vegada a la primavera del 2011. Com a tast i prvia del festival i durant quatre dies OFF CINEMART portar a la ciutat estrenes i preestrenes de noves pel.lcules dautors claus del cinema contemporani, peres primes que han cridat latenci de la crtica i els festivals i obres premiades a festivals darreu del mn. En definitiva, un petit panorama que es pretn tamb declaraci dintencions i guia del que ser la proposta de CINEMART.

CINEMART explorar lautoria cinematogrfica en una accepci mplia, atenent a la consideraci de lobra cinematogrfica com un esfor de creaci col.lectiva. El festival rastrejar el millor de la nova creaci flmica, combinant els nous talents i cinematografies amb obres i autors consagrats. Es donar visibilitat a aquell cinema que desprs de destacar als festivals internacionals no aconsegueix fer-se un lloc en les cartelleres comercials, malgrat la seva qualitat. I es cuidar a un pblic que desitja consumir cinema independent i de risc, conixer de primera m els seus autors i poder-hi dialogar. Un pblic que vol veure cinema en versi original, respectant el seu format i en les millors pantalles de la ciutat. Hem de destacar que la primera incorporaci als espais de CINEMART ser la nova seu de la Filmoteca de Catalunya que sinaugurar properament.

Al llarg de lany CINEMART tindr una srie dintervencions o cpsules en diferents espais de la ciutat, que sota el nom dOFF CINEMART seran una frmula flexible per reflexionar sobre el cinema i mostrar obres dinters conformant programes que poden anar des de temtiques determinades a monografies dautors. s en aquest context que la primera cpsula dOFF CINEMART es celebrar entre el 16 i el 19 de desembre als cinemes Verdi Park amb un panorama seleccionat dautors i obres recents.

Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1255

Redacci

2 de desembre de 2010


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Va b que si es tanca la porta del Cineambigu i el BAFF obrin aquesta
Andrs08-12-2010

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small