cinema catal� . caT
Notícies anteriors
LA TERRA HABITADA, A LESPAI FRANCESCA BONNEMAISON DE BARCELONA

El proper dimarts 14 de desembre, a les 19.30 h., a la Sala La Cuina, de l'espai Francesca Bonnemaison (c/ Sant Pere ms baix, 7 Barcelona) tindr lloc una nova sessi del cicle de cinema documental Ulldoc, organitzat pel curs de Documental i Gnere de l'Escola de la Dona de la Diputaci de Barcelona i la plataforma de documentalistes Indoc. La pea escollida daquest mes s La terra habitada, de la jove directora barcelonina Anna Sanmart, qui ser present un cop finalitzada la projecci per parlar sobre la seva obra i sobre com es pot realitzar un treball daquest tipus a ms de set mil quilmetres de la productora. Lentrada s lliure.

A La terra habitada els llums sapaguen i comena el viatge. Ens traslladem des de Sant Petersburg a Monglia a una velocitat sorprenent, per a mesura que el temps passa el paisatge i la seva gent ens hipnotitzen i ens obliguen a canviar de ritme. Ens endinsem poc a poc en lestepa mongola, en una cerimnia serena, despullada, carregada de vida. El temps sembla fins i tot aturar-se, per la nostra mirada, en moviment, ens empeny a seguir caminant i deixar enrere. La terra habitada proposa un viatge, fsic per tamb espiritual, entre dues terres on el temps, les persones i els espais que habiten flueixen a diferents velocitats.

La terra habitada va ser seleccionada per participar en diversos festivals internacionals: Visions du Rel (Nyon, Sussa), Documenta Madrid, Festival Internacional de Cinema de Rotterdam (Pasos Baixos), Mostra de Cinema de Dones de Barcelona, Era New Horizons (Wroclaw, Polonia), Kino Otok (Isola, Eslovenia), Festival Internacional de Cinema de Sant Sebasti, DocLisboa (Portugal), Viennale (Austria) i Festival Internacional de Cinema de Cali (Colmbia), entre daltres.

Notcies - Cinema Catal . NET
La terra habitada

lectures: 1287

Redacci

7 de desembre de 2010


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small