cinema catal� . caT
Notícies anteriors
EXPOSICI DEL MESTRE JAPONS AKIRA KUROSAWA A BILBAO

Bilbao ofereix la possibilitat de veure, fins al 30 de gener, a la Alhndiga, una mostra del gran realitzador nip dels esbossos que van inspirar les seves grans pellcules, entre altres documents i objectes.

Sota el ttol, La mirada del Samurai: Los dibujos de Akira Kurosawa, es podr gaudir dels storyboards originals - entre altres: Ran (1985), Rapsodia en agosto (1991), Espera un poco (1993) i El mar que nos mira (2002)-, cartells, dissenys, vestuari i fragments d'algunes de les seves cintes perqu l'espectador, una vegada ms, s'aproximi al gran univers flmic i onric que va crear l'inimitable Kurosawa.

A travs d'aquesta selecci d'objectes, l'exposici pretn que el visitant capti els diferents enquadraments, angles i emocions que conformen la personalitat complexa del gran realitzador japons. Sn 120 dibuixos que estaran acompanyats de la projecci dels fragments de pellcules corresponents a aquests esbossos per poder comparar amb el resultat final.

La mostra pren vida amb ms intensitat al celebrar aquest any el centenari del naixement del llegendari realitzador japons.

Notcies - Cinema Catal . NET
Hidetora amb casc d'herba


lectures: 1486

Redacci

18 de gener de 2011


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

no vindr a Barcelona o a Girona aquesta exposici?
Spectrim19-01-2011

La he vist i em va agrada molt. A ms dels dibuixos es interessant i recomanable lespai dedicat al lligam amb al cinema modern del cinema de Kurosawa.
Andrs20-01-2011

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small