cinema catal� . caT
Notícies anteriors
LA PRODUCTORA CATALANA ACCI! COPRODUEIX EL LLARGMETRATGE QUE ES PROJECTAR EN 3D: LITTLE BIG PANDA

El proper 3 de febrer i coincidint amb lany nou xins, sestrena a la Xina Little big panda, un film danimaci dirigit per Greg Manwaring i Michael Schoeman. El llargmetratge sha fet en coproducci amb Benchmark Entertainment dAlemanya, Yisang Media de la Xina, Angels Avenue de Blgica i la productora catalana Acci! (Juventy Films), amb Miquel Pujol, Hilari Pujol i Jordi Castelltort al capdavant. Els estudis Acci!, que compten amb ms de 22 anys dexperincia realitzant produccions prpies de dibuixos animats, han participat amb un 30% de la coproducci realitzant tota la part de preproducci, danimaci, producci i direcci i creaci descenaris i backgrounds.

Little big panda s la histria de Manch, un petit panda rebutjat pel seu grup per les seves idees extravagants. Al llarg de tota la seva odissea a la selva i la constant lluita contra els seus enemics ha de patir una srie de desafiaments per salvar la seva espcie. Es tracta dun film danimaci dirigit a un pblic infantil i familiar que posa en evidncia lexplotaci a la qual els pandes estan sotmesos. Desprs de sis anys de producci i la seva estrena el proper 3 de febrer, sespera que Little big panda arribi a lEstat Espanyol a lestiu.

Acci! ha aconseguit posicionar-se al llarg de la seva trajectria com una empresa amb gran prestigi internacional entre els professionals del sector. Sn els creadors de la srie danimaci 10+2 i del llargmetratge Cher Ami. Dels seus xits destaquen el premi Silver Medal Award al 2000 New York Festivals (The Best Work in the World) i lobtenci del 1er Premi al Festival Internacional de Cine para la Infancia de Buenos Aires al 2002, 1er Premi del Festival Internacional de Santiago de Chile al 2003 i 1er Premi, Platinum Award al WorldFestival de Houston al 2004.

Notcies - Cinema Catal . NET


lectures: 1560

Redacci

19 de gener de 2011


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small