cinema catal� . caT
Notícies anteriors
NO CONTROLES, DE BORJA COBEAGA (2010)

El director basc Borja Cobeaga (Pagafantas, 2009) presenta No controles, una comdia romntica protagonitzada per l'actor de moda en aquest gnere, Unax Ugalde (Bon apptit, 2010) Alexandra Jimnez (Spanish Movie, 2010) i el televisiu Juln Lpez (Que se mueran los feos, 2010 i la srie d'humor Muchachada Nui, 2009).

s la nit de cap d'any i est caient la nevada ms abundant dels ltims trenta anys. El Sergio i la seva ex-novia Bea s'acomiaden a l'aeroport amb la intenci de no tornar-se a veure. Els vols s'anullen i tothom ha de passar la nit en un hotel de carretera. El Sergio intentar aconseguir el que no ha estat capa de fer en mesos: recuperar la Bea amb l'ajuda de Juan Carlitros, un amic de la infncia amb qui coincideix a l'aeroport.

La histria transcorre en 24 hores, durant les quals els protagonistes ens ofereixen un seguit de situacions prpies d'una sit-com descafenada. I s que entre Ugalde i Jimnez no hi ha qumica i el desenlla s'intueix des de l'inici. Els millors moments ens els ofereix l'aclaparador i incombustible Julin Lpez, encarnant el tpic amic pesat de la infncia. El ress d'aquest personatge ha estat tant important que t un spin-off a la xarxa.

Un Cobeaga en hores baixes que no s'ha sabut moure amb naturalitat dins la comdia romntica. Desprs de l'xit obtingut amb la irreverent i fresca Pagafantas (millor director novell als Goya 2009) ara ens ofereix una cinta poc arriscada amb acudits rancis i situacions poc crebles fins a caure en la pura inversemblana. Si s cert que guionista (Diego San Jos) i director mostren una clara voluntat perqu la histria tingui ganxo i sigui entretinguda, per desprs de vint minuts i uns quants badalls, la majoria de personatges perden energia i les escenes forades i interminables fan que no puguis deixar de pensar en unes crispetes i una Coca-Cola XL per matar el temps.

Fitxa de la pellcula

Notcies - Cinema Catal . NET


lectures: 1492

Una crtica d'Anna Corominas Pags

26 de gener de 2011


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

De fet, a mi ja no em va agradar gens Pagafantas, s ms, em sembla un tipus de cinema detestable. Aix no s comdia, un gnere que mereix molt ms respecte.
Josep M.26-01-2011

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small