cinema catal� . caT
Notícies anteriors
MOLTS CONVIDATS A L'ANIMAC 2011

La 15 Mostra Internacional de Cinema dAnimaci de Catalunya, que tindr lloc a Lleida del 14 al 27 de febrer, comptar amb la Xina com a pas convidat. Aquesta mostra no competitiva organitzada per lInstitut Municipal dAcci Cultura (IMAC) de Lleida exhibir treballs de la moderna animaci xinesa de la m de Liuyi Wang i tamb obres dels pioners a laplicar la pintura tradicional a lhora dexplicar contes.

Hi haur una retrospectiva de Bruce Bickford, qui assistir al certamen lleidat; es mostraran curtmetratges de la productora anglesa ArthurCox presentats per Emma Lazenby; i vindr lanimador Phil Mulloy per presentar el seu ltim llargmetratge Goodbye Mr. Christie.

En lapartat En construcci destaca la presncia de Shamik Majumdar de Disney i la del lleidat Miquel Gallardo. Aquest fams dibuixant s autor del cmic autobiogrfic Mara y yo que va ser inspirat per les prpies vivncies de lautor al costat de la seva filla discapacitada. La pellcula ha estat adaptada recentment al cinema per Flix Fernndez de Castro.

Entre les novetats destaca una primera edici del format TV Animats Forum que posar en contacte televisions i productores en un nou mercat de lanimaci. Daltra banda, es mantenen les edicions encetades lany passat, Animac Campus i Animac Mentors, dedicades a recolzar i promocionar nous projectes.

I pel que fa a activitats paralleles conv assenyalar la representaci de lespectacle de fusi de teatre i animaci Sensacional de la companyia Imaginart programat al Teatre de lEscorxador.

Entre els curtmetratges programats destaquen fora ttols multipremiats com Les bessones del Carrer Ponent de Marc Riba i Anna Solanas i entre els llargmetratges figura Metropia de Tarik Saleh. Per ampliar la informaci us podeu adrear al web http://www.animac.cat/

Notcies - Cinema Catal . NET
Les bessones del Carrer Ponent


lectures: 1470

Joan Millaret Valls

2 de febrer de 2011


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small