cinema catal� . caT
Notícies anteriors
PRIMOS: TRACTAT SOBRE LESTUPIDESA MASCULINA

Sorprenent, divertida, esbojarrada, per lleugera. Daniel Snchez Arvalo ja t un segell propi en el cinema espanyol. Ho vam poder comprovar amb la premiada AzulOscuroCasiNegro (Goya millor director novell) i la reconeguda Gordos (2009). Dues pellcules profundes, amb personatges complexos i meditades.

Molt allunyada de les seves anteriors pellcules, Primos s la combinaci tbia entre Resacn en las Vegas (Todd Philips, 2009) i (500) Das juntos (Marc Webb, 2009). Els actors Quim Gutirrez, Ral Arvalo i Antonio de la Torre formen part del repartiment al qual ens t acostumats el director. Per la sorpresa ve de la m dAdrin Lastra (msic i actor televisiu) que demostra estar a laltura dels seus companys. Farcida de referncies cinematogrfiques, pronunciades per un correcte Antonio de Latorre, Primos ens convida a gaudir de les ancdotes de tres cosins un pl histrinics que decideixen, desprs del desengany amors dun dells, escapar-se al poble destiueig perqu Diego recuperi a Martina, la seva xicota de ladolescncia. Els tres emprenen una aventura que els posar a prova tant a nivell emocional com personal.

El director ha reconegut la necessitat de fer una pellcula lleugera en un moment social i histric molt complicat. Tamb ha confessat que es tracta duna pel.lcula amb petits trets autobiogrfics que li han servit per superar traumes que arrossegava. Malgrat que, en alguns moments cau en el tpic de la guerra de sexes i els personatges femenins semblen quedar-se en segon terme, el ritme s bo i la narraci est ben construda.

Fitxa de la pellcula

Notcies - Cinema Catal . NET


lectures: 1513

Una crtica d'Anna Corominas

4 de febrer de 2011


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small