cinema catal� . caT
Notícies anteriors
JAUME COLLET-SERRA, PRIMER DIRECTOR CATAL QUE ACONSEGUEIX LIDERAR LA TAQUILLA NORD-AMERICANA

Unknown (Sin identidad) ha recaptat ms de 25 milions de dlars als EUA des de la seva estrena el passat divendres 18 de febrer. Aquestes dades converteixen el darrer treball del director catal establert a Hollywood, Jaume Collet-Serra, com la pellcula ms taquillera del cap de setmana i ha suposat que, per primera vegada hi hagi una pel.lcula dirigida per un director de casa nostra en el lloc ms alt del rnquing nord-americ.

Unknown (Sin identidad) explica la histria del Dr. Martin Harris (Liam Neeson), qui desprs de patir un accident de cotxe a Berlin, es desperta i descobreix que la seva dona (January Jones) de sobte ja no el reconeix i un altre home (Aidan Quinn) ha assumit la seva identitat. Ignorat per les incrdules autoritats i perseguit per uns misteriosos assassins, es troba sol, cansat, i fugitiu. Socorregut per un aliat inversemblant (Diane Kruger), Martin entra a fons en un misteri perills que l'obligar a dubtar del seu seny, de la seva identitat, i de fins on est disposat a arribar per descobrir la veritat. Frank Langella i Bruno Ganz completen l'atractiu repartiment de la cinta.

Aquest film arribar a les nostres pantalles el proper 20 d'abril, data en la que podrem valorar l'evoluci d'un director catal totalment especialitzat en el cinema de gran estudi de Hollywood, que desprs de La casa de cera (2005) i La hurfana (2009), es consolida ara amb el seu film ms taquiller.

Notcies - Cinema Catal . NET
Jaume Collet-Serra dirigint a l'actor Frank Langella al film Unknown (Sin identidad)


lectures: 1508

Redacci

25 de febrer de 2011


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small