cinema catal� . caT
Notícies anteriors
MAANA, CUANDO LA GUERRA EMPIECE (Stuart Beattie, 2010)

Basada en la novel.la homnima de John Marsden, arriba a la gran pantalla Maana, cuando la guerra empiece (Tomorrow when the war began), una coproducci EUA-australiana dirigida pel guionista de Piratas del Caribe (Pirates of the Caribbean) Stuart Beattie.

Narra la histria duns joves australians que passen una setmana dacampada en una vall paradisaca. A la tornada descobriran que les seves famlies han estat segrestades i que el pas sha vist envat per una potncia estrangera. A partir daquest moment decideixen formar un grup de resistncia i afrontar les adversitats.

Tot i que no sha venut com el remake australi de Amanecer rojo (Red Dawn, 1984), dirigida per John Milius i protagonitzada per Patrick Swayze, la trama argumental s exactament la mateixa. Tot i aix, trobem un important mats. Amanecer rojo s un producte de la era Reagan amb una clara intenci propagandstica. En canvi, la voluntat a Maana, cuando la guerra empiece ha estat ms la de remarcar les relacions humanes, sense donar tanta importncia a lenemic.

En definitiva, la pel.lcula ha tingut un xit aclaparador a Austrlia, possiblement per haver tractat temes universals que tan agraden al pblic ms comercial: amistat, amor i prdua de la innocncia. Possiblement, aviat sentirem a parlar duna segona part, tenint en compte que sn set els llibres de Marsden.

Notcies - Cinema Catal . NET


lectures: 1520

Una crtica d'Anna Corominas

4 de març de 2011


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small