cinema catal� . caT
Notícies anteriors
VIAJE PORQUE PRECISO, VOLTO PORQUE TE AMO ARRIBA AL CINEMA EL 25 DE MAR

Lesplndida cinta brasilera Viaje porque preciso, volto porque te amo de l'indit tndem format pels cineastes de referncia Karim Ainouz i Marcelo Gomes es podr veure als cinemes Mald de Barcelona entre el 25 i el 31 de mar. El paisatge rid i desrtic de la regi de El Sertao brasiler s labrupte marc fsic que acompanya al protagonista geleg que es troba en missi laboral per estudiar el terreny de cara a una futura canalitzaci mentre fuig duna ruptura sentimental.

El resultat s un fascinant i bell llargmetratge narrat en primera persona en qu mai apareix el rostre del viatger. s una singular road-movie que funciona com a quadern audiovisual de viatge en forma de bloc personal dimatges i reflexions, i que est dotat duna manifesta mirada documental que proporciona preciosos moments plstics i lrics. El film s el diari ntim dun home que escapa fet dapreciacions i notes enmig dun territori immutable i monton. Un trajecte vital que desemboca en un mar que engoleix el vol duns banyistes des dun penya-segat dun encant trasbalsador.

Es tracta del film guanyador als Rencontres de Cinmes dAmrique Latine a Toulouse2010 - lloc on el vaig poder disfrutar-. Ha recollit diversos guardons i va ser premiat tamb al festival barcelon de lAlternativa2010 com a millor pellcula de ficci. Est clar que s una bona oportunitat per poder veure una de les millors pellcules brasileres dels darrers temps quan ja tot semblava indicar que no arribaria a les nostres cartelleres.

Notcies - Cinema Catal . NET


lectures: 1397

Joan Millaret Valls

21 de març de 2011


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small